ΕΠΣ Θράκης: Πρώτο εις τριπλούν μεταγραφικό χτύπημα για την «πρωτάρα» Αναγέννηση Παγουρίων

Τις πρώτες της μεταγραφές πραγματοποίησε η Αναγέννηση Παγουρίων που μόλις την περασμένη εβδομάδα έμαθε πως θα συμμετέχει στην Α’ ΕΠΣ Θράκης για πρώτην φορά στην ιστορία της παίρνοντας την θέση του Αστέρα Αιγείρου που δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα.
Ο ομάδα του προπονητή Μεχμέτ Μεχμέτ ή του “Μπορμπόκη” της Ροδόπης όπως λεγόταν όταν αγωνιζόταν ακόμα απέκτησε τις 3 πρώτες της μεταγραφές, τους Δημήτρη Τίτο, Αργύρη Μισιούδη και τον Μιχάλη Πολυμένωφ.
Ο 20χρονος Τίτος είναι τερματοφύλακας (φώτο πάνω δεξιά) και προέρχεται από την Κατερίνη αγωνιζόμενος στην Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης και στην συνέχεια στον Πιερικό Κ19.
Ο 21χρονος Μισιούδης (φώτο αριστερά) είναι και αυτός από την Πιερία και το Αιγίνιο και συμφοιτητής αν και ένα έτος μεγαλύτερος στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών από τον Τίτο και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ αλλά και μέσος.  Ξεκίνησε στις ακαδημίες Μπέμπηδες και από εκεί συνέχισε σε αυτές του ΠΑΟΚ, στους Κανονιέρηδες, στις ακαδημίες Πιερικού και Αιγινιακού και στην Δόξα Υφαντών. 
Τέλος ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Πολυμένωφ (φώτο δεξιά) που πέρυσι
συμμετείχε στις προπονήσεις του Αστέρα Αιγείρου προέρχεται από την Ρόδο και αγωνιζόταν στον
 Κλεάνθη Παραδεισίου Ροδου, ενώ ήταν πρωταθλητης με την
ομάδα εφήβων Δωδεκανήσου και με την ομάδα παίδων της Περιφέρεια Αιγαίου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Τις επόμενες μέρες η ομάδα θα προβεί και σε ανακοινώσεις νέων ποδοσφαιριστών που θα είναι κυρίως φοιτητές, αφού ελάχιστοι ντόπιοι την περίοδο αυτή είναι ελεύθεροι.