ΕΠΣ Θράκης: Ξεκινούν τα γραπτά τεστ και οι αγωνιστικές δοκιμασίες των μη αξιολογημένων διαιτητών

 

Μέχρι σήμερα έχει οριστεί από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης η προθεσμία στους διαιτητές – μέλη της για να προσκομίσουν γνωμάτευση από ιδιώτη ιατρό ή ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο ειδικότητας παθολόγου ή καρδιολόγου για την κατάσταση της υγείας τους.

Από την συγκεκριμένη υποχρέωση εξαιρούνται οι διαιτητές που συμμετείχαν στα πρόσφατα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Η πρώτη εκπαιδευτική συγκέντρωση για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18 θα γίνει στις 19:30 το απόγευμα ενώ μιάμισι ώρα νωρίτερα, στις 18:00 θα γίνουν οι προγραμματισθείσες από τον κανονισμό διαιτησίας γραπτές εξετάσεις των διαιτητών που δεν συμμετείχαν στις γραπτές εξετάσεις που έγιναν στα πρόσφατα σεμινάρια.

Στις 6/9/2017 και ώρα 19:00 θα γίνουν οι προγραμματισθείσες από τον κανονισμό διαιτησίας γραπτές εξετάσεις των παρατηρητών διαιτησίας που δεν συμμετείχαν στις γραπτές εξετάσεις που έγιναν στα πρόσφατα σεμινάρια. Η ύλη των εξετάσεων απ΄όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων θα προέρχεται μέσα από την ύλη που περιλαμβάνουν οι κανόνες παιχνιδιού 2016-17 και η οποία έχει διδαχθεί κατά την τελευταία αγωνιστική περίοδο στις εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις.

Στην διάρκεια της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν με μέριμνα της ΕΔ/ΕΠΣ Θράκης τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό διαιτησίας αγωνιστικά τεστ των διαιτητών που δεν συμμετείχαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες που θα έγιναν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Δηλαδή θα συμμετέχουν μόνο οι μη αξιολογημένοι διαιτητές της ΕΠΣ Θράκης και όχι εκείνοι που συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα και έχουν αξιολογηθεί κεντρικά.

Όπως διευκρινίζεται, «διαιτητής ή παρατηρητής (μη αξιολογημένος) που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ/ΕΠΣ Θράκης δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησης και κατ΄επέκταση ορισμού σε αγώνες αρμοδιότητάς μας». Για περισσότερες διευκρινήσεις οι διαιτητές μπορούν να απευθύνονται στους Νίκο Μανάκα και Βασίλη Γαβριηλίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here