Super League: Η μάχη του Σιώπη με τον Ζντιέλαρ και το ενδιαφέρον του Ατρομήτου για τον Εβρίτη

 

Οι Σιώπης και Ζντιέλαρ θα δώσουν την… μάχη τους για να μείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ωστόσο φαίνεται να έχει «πιο ουσιαστικές πιθανότητες παραμονής ο Σέρβος», σύμφωνα με ρεπορτάζ αθηναϊκών ιστοσελίδων.

Μάλιστα, το gazzetta προσθέτει στο ρεπορτάζ του ότι ο Μανώλης Σιώπης ακούγεται έντονα εσχάτως για τον Ατρόμητο, εκεί όπου έχουν πάει το τελευταίο διάστημα ουκ ολίγοι άλλοι παίκτες με σημαντικό παρελθόν στην Θράκη.

«Ο Σιώπης (σ.σ. που ακούγεται έντονα εσχάτως για τον Ατρόμητο) παραμένει αβέβαιο το εάν θα είναι εν τέλει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά. Θα δώσει την… μάχη του κυρίως με Ζντιέλαρ, με τον Σέρβο πάντως να δείχνει να έχει πιο πολλές πιθανότητες για να μείνει. Φαβορί μεταξύ των δύο φαίνεται να είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ», αναφέρει το gazzetta.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται: «Κατά τα άλλα σε καθεστώς αποχώρησης ως γνωστόν είναι οι Ελιουνούσι, Μάρτινς (σ.σ. εδώ και καιρό ήταν με τους… φευγάτους όπως περιπτώσεις σαν του Κασάμι), Μανθάτης και Ανσαριφάρντ και υπό προϋποθέσεις οι Πάρντο και Μποτία».

Αν επαληθευθεί, στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι θα κάνουν το ίδιο λάθος που έκαναν όταν ο Σιώπης ήταν αρχηγός της Κ20 του Ολυμπιακού, όταν τον παραχώρησαν αρχικά δανεικό και μετά ελεύθερο στον Πανιώνιο για να τον ξαναφοράσουν σε πολύ μεγαλύτερη αξία στην συνέχεια.