ΕΠΣ Ξάνθης: Υπό το βλέμμα του Ντενίζ Μπαϊκαρά η πρόκριση της Ασπίδας στον Πετεινό

 

Υπό το βλέμμα του Ντενίζ Μπαϊκαρά, ο οποίος παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, η Ασπίδα Ξάνθης πέρασε σαν σίφουνας από το γήπεδο του Πετεινού και νίκησε τον τοπικό Άρη με 6-0, αποκλείοντάς τον από την συνέχεια του κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Η Ασπίδα φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές της σεζόν, επιτυγχάνοντας τέσσερα τέρματα μόλις στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα, όπως σχολιάζει εύστοχα η Ξάνθη Sport. Το σκορ άνοιξε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 6′ ο Χατζηπαρασκευάς ενώ στο 17′ ο Κατσής με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Χατζηκυριαζίδης με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ είχε διαμορφώσει το 3-0, ή αν θέλετε καλύτερα το 0-3 αφού το ματς έγινε στην έδρα του Πετεινού.

Στο 25′ ο Κατσής  από πλάγια θέση πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ πριν κλείσει το ημίχρονο, στο 34′ επίσης με σουτ ο Χατζηπαρασκευάς σημείωσε και αυτός δεύτερο προσωπικό γκολ διαμορφώνοντας το σκορ σε 0-5, που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 48′ ο Παπαδόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-6, σε μια μεστή εμφάνιση για την ομάδα του Χρήστου Σαμαρά.

Από την πλευρά του ο Άρης Πετεινού μάλλον αιφνιδιάστηκε και απογοήτευσε τους φίλους του, που όπως γράφει χαρακτηριστικά η Ξάνθη Sport αποχώρησαν νωρίς οι περισσότεροι από το γήπεδο, αφού τα πάντα είχαν στην ουσία κριθεί. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Αγγελακόπουλο και Γκοντόλια.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Τζελέπης, Νεανίδης, Ελευθεριάδης, Παρμακλής, Κασάπουλου, Μουχτάρης (53′ Χατζηκυριάκος), Αχμέτ Σουκρή (67′ Ζώτος), Πιλέ Χαρούν (35′ Θωμόγλου), Πουτακίδης (55′ Βαρυτιμιάδης), Μπουρλόγλου, Δασκαλάκης (76′ Σταγώνης).

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Χατηγεωργίου (65′ Μπαμπούρης), Σαμαράς, Κοντογιαννίδης, Σαρηγιαννίδης, Νικολούδης, Στεπανιάν, Κυριαζίδης (60′ Ζώτος), Χατζηπαρασκευάς, Χριστοφορίδης (60′ Πεντεζίδης), Παπαδόπουλος (60′ Χαραλαμπίδης), κατσής (67′ Σαββόγλου).