ΕΠΣ Ξάνθης: Με χατ τρικ του Καζάκη η άνετη πρόκριση της Θαλασσιάς επί του Ερμή Μάνδρας

 

Με ηγέτη τον Γιάννη Καζάκη που πέτυχε τον ορισμό του χατ τρικ, αφού σημείωσε τρία γκολ σε ένα ημίχρονο, η Αναγέννηση Θαλασσιάς, φιναλίστ του περσινού τελικού του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης και κάτοχος του τροπαίου πρόπερσι (φωτο) ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον θεσμό και τη νέα σεζόν.

Για την ακρίβεια φιλοδώρησε με έξι τέρματα τον Ερμή Μάνδρας, με την Ξάνθη Sport να σχολιάζει στο ρεπορτάζ του αγώνα ότι ο Καζάκης αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή του πρώτου μέρους και δυο πρώην παίκτες του Ερμή έβαλαν τα δύο τελευταία  κερασάκια στην τούρτα, σε έναν αγώνα που δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής αφού το 6-0 τα λέεει όλα.

Ο Καζάκης άνοιξε το σκορ στο 10’ με τον Φεταχίδη να διπλασιάζει τα τέρματα της Αναγέννησης στο 33’ και τον Καζάκη να επιτυγχάνει άλλα δύο τέρματα στο 35’ και το 38’ για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα ημιχρόνου στο 4-0.

Στο 78’ ο Βασιλειάδης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 5-0 ενώ το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 85’ με σουτ του Καπράνη. Διαιτητής ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Κηλικιώτη και Γκοντόλια.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Βασιλειάδης Π, Κελλίδης  (78’ Δελητζόγλου), Μαντζαρίδης (55’ Βασιλειάδης Στ.), Φεταχίδης (46’Πενταζίδης), Μυλωνάς, Κουτσομιχάλης, Τουργαΐδης, Σταύρου, Κωτίδης (79’ Μπίκος), Καζάκης (55’ Παπαδημητρίου), Καπράνης.

ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ: Καραπάνος, Καραμεταξάς, Αραμπατζή Τζ, Ξυπνητός, Γκαλέντζος, Καρακάσης Β, Δεληγιαννόπουλος, Φωκίδης, Γκοζντάρι, Καρακάσης Τ., Τσιλιγκαρίδης (81’ Τσετινές).