ΕΠΣ Θράκης: Με 15 ομάδες τη νέα σεζόν η Β’ Κατηγορία

 

Η Αναγέννηση Παγουρίων που αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΠΣ Θράκης να αναπληρώσει το κενό του Αστέρα Αιγείρου στην Α’ Κατηγορία και 15 τελικά ομάδες της Β’ Κατηγορίας θα μπουν στην κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης που θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας στο Νέο Σιδηροχώρι.

Έτσι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του ThrakiSportS που παρουσίασε το πρωί της Κυριακής (θυμηθείτε ΕΔΩ). Οριστικά δεν θα γίνει η Γ’ Κατηγορία στην ΕΠΣ Θράκης, αφού δεν συμπληρώθηκαν περισσότερες των 18 ομάδων που απαιτούνταν ώστε να έχουνε νέα κατηγορία.

Στις 12 ομάδες της Α’ Κατηγορίας θα πάρει μέρος η Αναγέννηση Παγουρίων, η τέταρτη ομάδα από την περσινή Β’  Κατηγορία, μετά την πρωταθλήτρια Μεσσούνη, τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και τον επιλαχόντα επίσης Κομψάτου Πολυάνθου.

Στην Β΄Κατηγορία θα συμμετάσχουν 15 ομάδες: η Βιστωνίδα Κοπτερού που προτίμησε νια κόμη χρονιά να μην πάρει την άνοδο,  ενώ και οι διοικούντες του ερασιτέχνη Πανθρακικού φαίνεται ότι “ανακουφίστηκαν” από την αποδοχή της κενής θέσης από τα Παγούρια, αφού δεν έδειχναν να επιθυμούσαν άνοδο της μεγάλης ομάδας της πόλης έστω στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις τους το προηγούμενο διάστημα.

Νέες ομάδες στην Β’ Κατηγορία είναι οι Δόξα Υφαντών, ΠΑΕ Ποντίων, ΑΟ Φιλία, ΑΟ Φαναρίου, ενώ επιστρέφει μετά από ένα εξάμηνο και η Ένωση Ασωμάτων. Πολλές από τις ομάδες που φημολογούνταν ότι θα δηλωθούν, δεν το έπραξαν. Δυστυχώς στο επόμενο πρωτάθλημα σίγουρα δεν θα κατέβει ο Αστέρας Αιγείρου, ο ΑΟ Καλλίστης, το Μέγα Πιστο και τελικά ο ΑΠΣ Δοκός.

Αναλυτικά, ανά κατηγορία, θα λάβουν μέρος τη νέα σεζόν οι εξής ομάδες:

Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ:  ΠΑΟΚ Κοσμίου, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Δόξα Γρατινής, Ελπίδα Σαπων, Ορφέας Ξυλαγανής, Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων, Δόξα Σώστη, Ορφέας Στρύμης, ΑΟ Μεσούνης, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Κομψάτος Πολυάνθου,  Αναγέννηση Παγουρίων

Β’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ: Α.Π.Σ. Πανθρακικός, Ηρακλής Σαπών,  Ένωση Ασωμάτων, Βιστωνίδα Κοπτερού, Αγιοχώρι, Αετός Μίσχου, Α.Ε. Κομοτηνής, Ατσάλι Αρχοντικών, ΑΟ Μύστακας, Πόντος Κομοτηνής, Eλπίδες Κομοτηνής, Δόξα Υφαντών, ΠΑΕ Ποντίων, ΑΟ Φιλία και ΑΟ Φαναρίου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here