ΕΠΣ Έβρου: Παραμένει παρά της … φήμες στο δίκτυο της ΑΕΚ η ακαδημίας του Έβρου Σουφλίου

 

Στο δίκτυο των ακαδημιών της ΑΕΚ παρά της φήμες περί μη  συνέχιση της συνεργασίας τους θα βρίσκεται και την νέα χρονιά η ακαδημία του Έβρου Σουφλίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας.   

Ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου: Προς αποφυγή κάποιων λανθασμένων ενημερώσεων, υπενθυμίζουμε ότι η ακαδημία μας για ακόμη μια χρονιά (2017-2018) θα συνεχίζει να βρίσκεται στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Έχοντας άριστη εικόνα για την ακαδημία μας, η διοίκηση του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ ανανέωσε την μεταξύ μας συνεργασία και για την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018.

Από τις  20-08-2017 συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές για όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας. Οι εγγραφές θα συνεχίζονται καθημερινά τις ώρες 17:30-19:30 στα γραφεία του συλλόγου, στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου «Δημήτρης Μπακιρτζής».

«Λόγω της οικονομικής κρίσης που επικρατεί εδώ και πολλά χρόνια στη Χώρα, η ακαδημία μας αναδιαμορφώνει την μηνιαία συνδρομή της σε ευνοϊκότερη από την περσινή.

Δουλεύουμε και σκεφτόμαστε πάντα προς όφελος των παιδιών μας. Η ακαδημία μας είναι κοντά στα παιδιά της, αλλά και στους γονείς αυτών που μοχθούν σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here