Στην τελική ευθεία η ψηφοφορία για την «ΧΡΥΣΗ» ΕΝΔΕΚΑΔΑ του ΑΟΞ! Ψηφίστε στο ThrakiSportS τους κορυφαίους των κορυφαίων…

 

Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία της μεγάλης ψηφοφορίας του ThrakiSportS για την ανάδειξη της «ΧΡΥΣΗΣ» ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ του ΑΟΞ. Ο ΑΟΞ έκλεισε πλέον κι επίσημα τα 50 χρόνια ζωής του, κι εμείς μετράμε αντίστροφα μέχρι το τέλος του μήνα για το κλείσιμο της ψηφοφορίας. Λιγότερο, λοιπόν, από μία εβδομάδα απομένει για να ολοκληρωθεί αυτή και καλούμε όσους από εσάς δεν έχετε ακόμα ψηφίσει να βιαστείτε να το κάνετε.

Μέσα, λοιπόν από τις ψήφους σας το ThrakiSportS επιχειρεί να αναδείξει την κορυφαία ενδεκάδα διαχρονικά, την ενδεκάδα με τους λεγόμενους παίκτες – «θρύλους» του ΑΟΞ, τους παίκτες που είτε κάποιος τους πρόλαβε και τους παρακολούθησε στο γήπεδο, είτε όχι δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία τους και την προσφορά τους στην ομάδα. Βέβαια ο ΑΟΞ κλείνει μισό αιώνα, δηλαδή 50 χρόνια, γιαυτό και εμείς επιλέξαμε, αρχικά, συνολικά 50 ποδοσφαιριστές, μετά από μεγάλη έρευνα και προσπάθεια και πάντοτε με τον κίνδυνο να έχουμε άδικα αποκλείσει αρκετούς, ακόμα και μεγάλα ονόματα. Ωστόσο βασανιστήκαμε πολύ πριν καταλήξουμε στις προτεινόμενες υποψηφιότητες. Πλέον, όμως έχοντας ακούσει τις δικές σας προτάσεις για δικές μας παραλείψεις, αποφασίσαμε να αυξήσουμε αυτό τον αριθμό και να προσθέσουμε μερικούς ακόμα παίκτες στην ψηφοφορία.

Φυσικά το σύστημα που επιλέξαμε δεν αλλάζει, κι έτι για λόγους ευκολίας και για να αδικήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερους ποδοσφαιριστές επιλέξαμε σαν σύστημα όχι το 4-3-3, αλλά το 4-4-2, το οποίο βέβαια είναι λίγο αλλαγμένο από το συνηθισμένο. Θα έχουμε, λοιπόν, δύο πλάγιους μπακ, δύο σέντερ μπακ, δύο μέσους στους υποψηφίους των οποίων κατατάσσονται οι αμυντικοί και οι κεντρικοί μέσοι, δύο μεσοεπιθετικούς, στους υποψηφίους των οποίων κατατάσσονται οι πλάγιοι χαφ και ο επιτελικός μέσος, και δύο κεντρικούς επιθετικούς, τα λεγόμενα «ενιάρια» της ενδεκάδας. Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι λείπει κάποιος που θα έπρεπε να υπάρχει στους υποψηφίους, εννοείται ότι μπορείτε να μας στείλετε τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας στο thrakisports@yahoo.gr ή με μήνυμα στο facebook.

Δείτε παρακάτω τις υποψηφιότητες ανά θέση και επιλέξτε την δική σας κορυφαία ενδεκάδα. Εμείς θα αθροίσουμε τις προτάσεις σας (επιτρέπεται μία ψήφος ανά υπολογιστή για να είναι όσο το δυνατόν πιο έγκυρο το αποτέλεσμα που θα προκύψει) και στο πλαίσιο των αφιερωμάτων που ετοιμάζει το ThrakiSportS για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ θα παρουσιαστεί και η κορυφαία διαχρονικά ενδεκάδα της μεγάλης ομάδας της Ξάνθης…

Ψηφίστε στην παρακάτω ψηφοφορία:

http://gianniskart.polldaddy.com/s/Ψηφίστε-την-θρυλική-ενδεκάδα-του-ΑΟΞ-στα-50-χρόνια-ζωής-του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here