Γ’ Εθνική: Φιλική νίκη με πολλές δοκιμές της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου επί του Ορφέα Ξανθης

 

Ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας έδωσαν η Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και ο Ορφέας Ξανθης στο γήπεδο Ν. Σιδηροχωρίου στην ρεβάνς του 2-2 στην αρχή του μηνός στην Ξάνθη, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 1-0 και να πετυχαίνουν την δεύτερη φιλική τους νίκη μετά το 4-1 επί της ΑΕΔ.

Οι προπονητές των ομάδων Σάκης Σκουλής και Μπάμπης χατζημεστής έκαναν αρκετές αλλαγές και δοκίμασαν αρκετά σχήματα ιδίως ο πρώτος, όπου αυτή την φορά χρησιμοποίησε σε ολόκληρο το παιχνίδι τον Κορωνάκη αντί του Πριτσίδη στα γκολποστ και τον Λεφή για πρώτη φορά φέτος στην άμυνα, ενώ ο δεύτερος παρά την απουσία του πορτιέρο Ρούφου (χρησιμοποίησε τον Τσιλιγγίρη) έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας όμως κυρίως στο πρώτο μέρος.

Στο πρωτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να εχουν δυο φασεις με τον Μουμίνογλου, με τους “μαυραετούς” να χάνουν με την σειρα τους κάποιες φάσεις και να ανοίγουν το σκορ με τον Σαμαρά στο 62΄που μπήκε στο δεύτερο μερος ως αλλαγή σκοράροντας σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, δείχνοντας ότι θα βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα την ομάδα του. Δεν αγωνίστηκαν πλην του Ρούφου, οι Δανίδης, Κόσιης, Παρασκευόπουλος, Β. καραγκιόζης και Μακράκης για τις δυο ομαδες.

Επόμενα παιχνίδια για την Δόξα την Τετάρτη με την ΑΕΔ στο Διδυμότειχο, ενώ για τον Ορφέα με τους Προσκυνητές εκτός έδρας πάλι στην Κομοτηνή.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σάκης Σκουλής): Κορωνάκης, Μίλερ, Αλεξακούδης, Λεφής, Τσορτανίδης, Αμοιρόπουλος, Κούτρας, Τζαμπάζης, Μουρατίδης, Ανδρέου, Πανουργιάς. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος οι Πλασταράς, Ανυφαντάκης, Γάιδας, Μαυράκης, Χατζήπαππα, Γιαννακίδης και Σαμαράς.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Τσιλιγγίρης, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μαυρόπουλος, Μαλαδένης, Χίντ Ιμέρ, Λαζαρίδης, Τορομανίδης, Πασχαλάκης, Γ. Καραγκιόζης, Μουμίνογλου. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Αθανασίου, Καρκατζάνης, Χατζηπαππάς και Γιαννακόπουλος.