Volley League: Για όγδοη σεζόν συμπαίκτες Κιόσης και Ριζόπουλος που παραμένουν Θεσσαλονίκη

 

Την ανανέωση της συνεργασία του με τους Χρήστο Κιόση και Δημήτρη Ριζόπουλο ανακοίνωσε ο Ηρακλής που θα είναι και την νέα σεζόν συμπαίκτες στον “γηραιό”, ενώ συνολικά για όγδοη σεζόν στην πολύχρονη καριέρας τους.

Ο έμπειρος πρωην κεντρικός (34, 1.98) του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (2014-16) και όχι μόνο θα αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στον γηραιό, τον οποίο βοήθησε πολύ και την περσινή περίοδο, όπως και ο κατά ένα χρόνο μικρότερός (33, 2.01) του Σερράιος πρωην ακραίος επίσης του Εθνικού (μισή σεζόν 2007-08) και αρχηγός του ΑΟ Ορεστιάδας (2014-16), παρά την φημολογία που είχε αναπτυχθεί ότι έχει μεγάλη πρόταση από ομάδα του Έβρου (όχι ο Εθνικός).

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για πρωτη φορά για μια διετία πριν 14 χρόνια στον Πανελλήνιο, ακολούθησε άλλα 3 στον Άρη, ένα στην Λαμία και φέτος θα είναι για δεύτερη χρονιά στον Ηρακλή, ενώ αγωνίστηκαν και οι δυο τους σε Άρη, Ηρακλή και ΠΑΟΚ (οχι ταυτόχρονα στο δικέφαλο).

Η ανακοίνωση για Κιόση: «Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Χρήστο Κιόση. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρόνια με πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για Ριζόπουλο: «Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Ριζόπουλο για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».