Γ’ Εθνική: Παρελθόν από την Δόξα Προσκυνητών ο “φοιτητής” Πάρης Κατσαρός που συνεχίζει Θεσσαλονίκη

 

Στην Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει εκτός απροόπτου την καριέρα του ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Δόξας Προσκυνητών Πάρης Κατσαρός, αφού μετά τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. 

Συγκεκριμένα ο 18χρονος πλέον φοιτητής, παρά το γεγονός ότι πέρυσι αγωνίστηκε σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ’ Εθνικής από τον Γενάρη και μετέπειτα, συνέχισε το εντατικό διάβασμα και πέρασε σε ένα ανώτατο και ένα σπουδαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπως το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής.

Πλέον ο Κατσαρός, που είχε ειδοποιήσει την ομάδα πως αποχωρεί αν περάσει σε κάποια σχολή εκτός Θράκης, μελετά τις προτάσεις από ομάδες της Θεσσαλονίκης Γ’ Εθνικής, αλλά και της Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας, βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη, όπου εκτός από την αναζήτηση ομάδας βρίσκεται και σε αναζήτηση σπιτιού, κοντά στο κέντρο της πόλης όπου βρίσκεται και το Πανεπιστήμιο.

Θυμίζουμε ο Κατσαρός πέρυσι πέτυχε 3 τέρματα με την ομάδα των Προσκυνητών τα δυο εκ των οποίων στο νικηφόρο παιχνίδι με το Παραλίμνι. Ο Κατσαρός αγωνίστηκε από μικρός σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League με τη φανέλα του Πανθρακικού, ενώ στην Κ20 είχε προπονητή το Νίκο Μπαχαρίδη, ο οποίος τον είχε πέρυσι για ένα εξάμηνο στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και λίγες μέρες στην προετοιμασία της Δόξα Προσκυνητών. Πάντως ο Κατσαρός αποχαιρέτησε με γκολ την Δόξα, αφού σκόραρε το γκολ της τιμής (ήττα 3-1) στο παιχνίδι με τον Νέστο στην Χρυσούπολη, κλείνοντας με ωραίο τρόπο την καριέρα του με τους Προσκυνητές.