ΕΣΠΕΘΡ: Στο προπονητικό τιμ των Αμαζόνων ο Ανέστης Γιαννακόπουλος μαζί με Χρήστο Κίτσιο

 

Την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η πάντα νεανική ομάδα των Αμαζόνων Μαΐστρου του Μάκη Δημητριάδη, η οποία βάζει υψηλούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών που θα διοργανώσει η ΕΣΠΕΘΡ.

Μάλιστα, ενισχύεται και το προπονητικό τιμ που θα βοηθήσει στον σχεδιασμό της οργάνωσης της ομάδος με αναπτυξιακό προσανατολισμό και στόχο την ενδυνάμωση της υποδομής της.

Την προσπάθεια αυτή θα βοηθήσουν δύο μεγάλα ονόματα του Εβρίτικου και συνολικά Ελληνικού Βόλεϊ, ο Ανέστης Γιαννακόπουλος και ο Χρήστος Κίτσιος, «οι οποίοι θα στελεχώσουν την προπονητική ομάδα του σωματείου και με την παρουσία τους εγγυώνται την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης», επισημαίνει σχετική ανακοίνωση.

Ο Ανέστης Γιαννακόπουλος (φωτογραφία) είναι προπονητής με τεράστια εμπειρία σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης (Α1 Ανδρών και αναπτυξιακά τμήματα), Νίκη Αλεξανδρούπολης (αναπτυξιακά τμήματα) πέρυσι ήταν στην Α.Ε. Κομοτηνής (Α2 Ανδρών) ενώ τα τελευταία δύο χρόνια διετέλεσε Β΄ ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Παγκορασίδων.

Ο Χρήστος Κίτσιος είναι διεθνής αθλητής με μεγάλη καριέρα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδα, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ε.Α. Πατρών και προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας.

Η έναρξη των προπονήσεων όλων των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.