ΕΠΣ ‘Εβρου: Και επίσημα ο Καρασερίδης στον Ιπποκράτη εν εναμονή νέων ανακοινώσεων

 

Την μεταγραφή του “πρωταθλητή” με την ομάδα της αστυνομίας Βαγγέλη Καρασερίδη ανακοίνωσε ο Ιπποκράτης του Βασίλη Τσιομλεκίδη, που είχε τον Ξανθιώτη μπακ παίκτη του στον Εθνικό αλλά και στην Αστυνομία.

Έτσι μετά τον Χρήστο Δούπα ο Ιππποκράτης αποκτά και επίσημα, όπως σας είχε ενημερώσει το ThrakiSportS και τον Καρασερίδη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες ανακοινώσεις με σπουδαίους παίκτες που καθιστούν τους “γιατρούς” από τους πρωταγωνιστές του νέου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση των “γιατρών”:Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του του Ξανθιώτη Βαγγέλη Καρασερίδη από την ομάδα της Άνθειας! Με τη σύμφωνη γνώμη του παίκτη μετά από την επιθυμία του προπονητή Βασίλη Τσιομλεκίδη, ο Βαγγέλης θα ενισχύσει περαιτέρω τις προσπάθειες της ομάδας για την επίτευξη των φετινών της στόχων.

Ο Βαγγέλης, 26 ετών, ο οποίος αποτελεί το ποιοτικότερο αριστερό μπακ της κατηγορίας, έχει αγωνισθεί με επιτυχία σε Ορφέα Ξάνθης, Θύελλα Ραφήνας, Άρη Αβάτου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική.

Τον καλωσορίζουμε και το ευχαριστούμε για τη διάθεση του να βοηθήσει το σωματείο μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here