Α2 Ανδρών: Δυο μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις για τον Άθλο Ορεστιάδας

 

Σε μεταγραφική έξαρση βρίσκεται ο Άθλος Ορεστιάδας που ανακοίνωσε μετά την παραμονή του Θόδωρου Χουσίδη και την μεταγραφή του Σουφλιώτη διεθνή Ιάσονα Αλεξούδη την μεταγραφή δυο αθλητών και την παραμονή ακόμη τριών από το περσινό ρόστερ.

Έτσι ο νέος προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τσιακμάκης θα έχει στην διάθεσή του τον έμπειρο πασαδόρο Χρήστο Καψαλιάρη που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στην Κομοτηνή, τον κεντρικό Γιάννη Τριανταφυλλίδη και τον ακραίο Ηλία Μακρίδη, ενώ νέα μέλη της ομάδας θα είναι ο Ορεστιαδίτης κεντρικός που αγωνιζόταν στον Πήγασο Κοζάνης Παναγιώτης Μαμαλίγκας, αλλα και ο Ορεστιαδίτης επίσης λίμπερο Θανάσης Σπανός που προέρχεται από ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Οι ανακοινώσεις του Άθλου Ορεστιάδας:
Συνεχίζει με τον Άθλο Ορεστιάδας ο πασαδόρος Καψαλιάρης Χρήστος και την φετινή αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018.
Ο έμπειρος πασαδόρος συμφώνησε με την διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας και την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ευχόμαστε στον Χρήστο καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Ανανέωσε ο κεντρικός Τριανταφυλλίδης Γιάννης την συνεργασία του με την ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018. Ο έμπειρος κεντρικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα των «βυσσινί» και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ευχόμαστε στο Γιάννη καλή αγωνιστική πορεία με υγεία.

Συνεχίζει και ο ακραίος Ηλίας Μαρκίδης στον Άθλο Ορεστιάδας ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας και για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018. Ευχόμαστε στον Ηλία καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία.

Μία από τις μεταγραφές για την ομάδα των ανδρών που πραγματοποίησε ο Άθλος Ορεστιάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018, είναι και η μεταγραφή του Μαμαλίγκα Παναγιώτη με καταγωγή από την Ορεστιάδα (κεντρικός) τον οποίο υποδεχόμαστε από τον Πήγασο Κοζάνης. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία.

Σας παρουσιάζουμε μία ακόμη μεταγραφή για την ομάδα των ανδρών πραγματοποίησε ο Άθλος Ορεστιάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018. Είναι ο Σπανός Αθανάσιος με καταγωγή από την Ορεστιάδα (λίμπερο) και προέρχεται από ΟΠΕ Ρεθύμνου. Καλωσορίζουμε τον Αθανάσιο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία.