ΕΠΣ Θράκης: Στην Γρατινή παραμένει και ο Νίκος Παπαδόπουλος

 

Ακόμα ένα βασικό μέλος της περσινής πετυχημένης ομάδα της Δόξας Γρατινής θα προπονεί ο Τάσος Μπόζης, με στόχο την κατάκτηση του ντάμπλ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά από 11 χρόνια.

Πρόκειται για τον έμπειρο στόπερ Νίκο Παπαδόπουλο που μετά τους Δαλή Ισμαηλ Μεχμετ, Σεφκέτ Σελίμ, Διονύση Κυριακόπουλο, Βαγγέλη Τρέσαλο, Χρήστου Κακουλίδη και τις δυνατές προσθήκες των Ζάνταλη (θυμηθείτε ΕΔΩ), Μαρίνου Κωνσταντή, Μπόζη, Αντωνιάδη, Καμζέλα, Πασχάλη, Μπουτσακτσή, Κακανούδη (θυμηθείτε ΕΔΩ), και του Θεοδωρίδη καθιστούν την Γρατινή το μεγαλο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος στόπερ ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στο διαγωνισμό του ThrakiSportS στην ΕΠΣ Θράκης, και ξεκίνησε την καριέρα του από την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, ακολούθησε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και στην Αθήνα η Νέα Ιωνία.

Στα μεταγραφικά η ομάδα σχεδόν έχει κλείσει το ρόστερ της, εκρεμμεί ίσως μια μεταγραφή ενός παίκτη με εμπειρία στην Γ΄Εθνική, με τον κοουτς Μπόζη να … περιμένει τους παίκτες του για την πρωτη συγκέντρωση της ομάδας στις 21 Αυγούστου.