ΕΠΣ Θράκης: Παραμένουν στην Δόξα Γρατινής οι “Silo” και “Mimis”

 

Ακόμα δυο βασικά στελέχη από την περσινή ομάδα της Δόξας Γρατινής θα συνεχίσουν να φορούν και του χρόνου την “πράσινη” (ή μπλε καμιά φορά) φανέλα της, ενισχύοντας και αυτοί το φιλόδοξο πρότζεκτ που έχει στόχο την κατάκτηση του ντάμπλ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Έτσι μετά τους Διονύση Κυριακόπουλο, Βαγγέλη Τρέσαλο, Χρήστου Κακουλίδη και τις δυνατές προσθήκες των Ζάνταλη (θυμηθείτε ΕΔΩ), Μαρίνου Κωνσταντή, Μπόζη, Αντωνιάδη, Καμζέλα, Πασχάλη, Μπουτσακτσή και  Κακανούδη (θυμηθείτε ΕΔΩ), ο κόουτς Τάσος Μπόζης θα προπονεί τα φιλαράκια και συνομίλικους Δαλή Ισμαηλ Μεχμετ (φώτο δεξιά) και Σεφκέτ Σελίμ (φώτο αριστερά).

Ο 23χρονος δεξιός μπακ χαφ Δαλή Ισμαήλ Μεχμετ  γνωστός ως “Mimis”φέτος πέτυχε 2 τέρματα αν και έπαιζε περισσότερο στην άμυνα, ωστόσο είναι” πολυεργαλείο” για κάθε προπονητή αφού μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο αλλα και στην επίθεση. Ξεκίνησε από την Γρατινή στα 14 του, ενώ συνέχισε σε Αετό Αρριανών, Λύκειο, Αρίσβη και από πέρυσι και πάλι στην πρωτη του ομάδα.

Ο 23χρονος επιθετικός Σεφκέτ Σελίμ ή “Silo” πέτυχε την φετινή σεζόν 15 τερματα και ήταν δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Κυριακόπουλο που είχε 17, ενώ με την παρουσία ενός από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στο διαγωνισμό του ThrakiSportS στην ΕΠΣ Θράκης, συν τις ποιοτικές προσθήκες που έγιναν ενισχύεται σημαντικά η μεσοεπιθετική γραμμή της Γρατινής. Ο “Silo” ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και συνέχισε σε Φιλλύρα, Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Κοπτερό και Μίσχο.