Super League: Ήρθε στα Πηγάδια ο Κούγιας, μίλησε με Πιαλόγλου – Παπαδημητρίου αλλά όχι και με Πανόπουλο

 

Το απόγευμα του Σαββάτου η Ξάνθη αντιμετώπισε την Λάρισα στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί Ελληνικού εδάφους, με αρκετά γνωστά ονόματα στο Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο να δίνουν το παρών στο γήπεδο των Πηγαδίων, όμως να ξεχωρίζει η παρουσία του Αλέξη Κούγια, που δεν φαίνεται να μίλησε απευθείας με τον Χρήστο Πανόπουλο, που επίσης ήταν παρόντας.

Παρά την αφόρητη, θα μπορούσε να πει κανείς, ζέστη, ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας επέλεξε να ταξιδέψει και πάλι μαζί με την ομάδα του όπως συνηθίζει και να δώσει το παρών στο φιλικό παιχνίδι της Λάρισας με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα, αλλά και γενικότερα, να υπήρξε μια αντιπαράθεση ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Χρήστο Πανόπουλο (δείτε εδώ κι εδώ), όμως τελικά ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας έριξε τους τόνους με τελευταίες δηλώσεις του και αποφάσισε μάλιστα να έρθει και στα Πηγάδια για το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Το παρών φυσικά έδωσε και ο ιδιοκτήτης του ΑΟΞ, Χρήστος Πανόπουλος από την αρχή έως και το τέλος του παιχνιδιού. Βέβαια οι δύο «ισχυροί» άνδρες των ομάδων, δεν φαίνεται τουλάχιστον σε πρώτη φάση να ήρθαν σε άμεση επαφή ή διάλογο, αν και υπήρξε συζήτηση του Αλέξη Κούγια με τον τεχνικό διευθυντή και αντιπρόεδρο της ομάδας της Ξάνθης Γιάννη Παπαδημητρίου, αλλά και με τον Άρη Πιαλόγλου με τον οποία κάθισαν και μαζί, όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες.

Φυσικά, ασχέτως με το εάν μίλησαν ή όχι, ο Χρήστος Πανόπουλος είχε φροντίσει για την άψογη φιλοξενία του Αλέξη Κούγια, αφού αρχικά είχε ετοιμαστεί και η σουΐτα του γηπέδου των Πηγαδίων, με τον ιδιοκτήτη της Λάρισας, όμως τελικά να επιλέγει να καθίσει στην απέναντι κερκίδα, όπου καθόταν και ο περισσότερος κόσμος.

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΟΞ ΣΤΑ 5Ο ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.