Super League: Για κοριτσάκια χαρακτήρισε τα «φιλάκια» του Πανόπουλου ο Αλέξης Κούγιας

 

Με νέες δηλώσεις του απάντησε στην ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου ο Αλέξης Κούγιας, που χαρακτήρισε τα «φιλάκια Alex» ατάκα, για… γυναίκες, αλλά τελικά τόνισε πως απλά χαριτολογούσε, ενώ παράλληλα δήλωσε πως συμφωνεί απόλυτα με την πρόταση του μεγαλομέτοχου της Ξάνθης.

Ο Αλέξης Κούγιας, μια εβδομάδα σχεδόν από τις προηγούμενες δηλώσεις του, μίλησε και πάλι σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά στον Arena FM και αναφέρθηκε εκ νέου στον Χρήστο Πανόπουλο. Αρχικά χαρακτήρισε την ανακοίνωση του μεγαλομέτοχου της Ξάνθης, λέγοντας πως τα… φιλάκια είναι για γυναίκες, ενώ δεν έμεινε εκεί αφού αναφέρθηκε και στο ενδυματολογικό γούστο του Χρήστου Πανόπουλου.

Βέβαια, στη συνέχεια τόνισε πως τον εκτιμά σαν ιδιοκτήτη, αλλά και πως συμφωνεί απόλυτα με την πρόταση που κατέθεσε στο ΔΣ της Παρασκευής σχετικά με τα οικονομικά. Αναφέρθηκε δε και στο γεγονός πως ο Χρήστος Πανόπουλος παλαιότερα έπαιζε πόλο σε αντίθεση με τον ίδιο πού έπαιζε ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο θεωρεί μειονέκτημα του μεγαλομέτοχου της Ξάνθης, αλλά τόνισε πως θα ήθελε κι άλλους σαν τον Πανόπουλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

«Είναι κρίσιμη συνεδρίαση και θα επανέλθω γιατί δεν πήγα στην προηγούμενη που έγινε. Ήρθαμε σε μια κόντρα με τον Πανόπουλο μέσω του διαδικτύου. Για τα φιλάκια που είπε, αν το είπε σε μένα είναι κακό. Τα φιλάκια είναι για τα κοριτσάκια, όταν δίνει φιλάκια στα αγοράκια μπορεί να σκεφτούν περίεργα κάποιοι, ειδικά όταν τα αγοράκια είναι από την Πετρούπολη και εσύ φοράς και κόκκινα παντελόνια, ακόμα χειρότερα…  Ο Πανόπουλος είναι άντρας, τι συζητάμε τώρα, καλαμπούρι κάνουμε. Εγώ το πήρα για αστείο, είναι ωραίος τύπος ο Χρήστος, αλλά το ποδόσφαιρο το ανακάλυψε μεγάλος. Όταν το ανακαλύπτεις μεγάλος και έχεις και  λεφτά, είναι επικίνδυνος συνδυασμός. Έπαιζε πόλο στο Καλαμάκι και δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, όταν αποφάσισε να αγοράσει την Ξάνθη, ασχολήθηκε με το άθλημα, πολύ αργά. Εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο, αυτός πόλο. Μακάρι όμως, να υπήρχαν πολλοί σαν τον Πανόπουλο και με τα ελαττώματά του.
Όσο για την πρόταση που έκανε, συμφωνώ απόλυτα. Πρότεινε να πάρουμε τα λεφτά του Σαββίδη εμείς οι «μικροί» και να πάρουμε και τα λεφτά της ΕΡΤ και να φτάσουμε σε έναν συμβιβασμό. Η πρότασή του με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και θα την υποστηρίξω, γιατί θα πάω στο συμβούλιο».