Football League: Κάτοικος Κρήτης και επίσημα ο Γιάννης Ποτουρίδης

 

Τις τελευταίες μέρες ήταν γνωστό πως ο Γιάννης Ποτουρίδης απασχολούσε το αθλητικά ρεπορτάζ της Κρήτης για την ενδεχόμενη μεταγραφή του στον ΟΦΗ, όμως πλέον αυτή η μεταγραφή είναι γεγονός, αφού ανακοινώθηκε και επίσημα από την Κρητική ομάδα.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης, μετά την αποχώρησή του από τον Πανθρακικό πέρυσι το καλοκαίρι δεν βρήκε κάποια μόνιμη ποδοσφαιρική στέγη, αφού αρχικά έμεινε μισό χρόνο στην Λάρισα, χωρίς να πάρει τις συμμετοχές που ήθελε και το υπόλοιπο αγωνιζόταν για λογαριασμό της Πολωνικής Μιντς Λέγκνιτσα, από την οποία αποχώρησε με το τέλος της περασμένης σεζόν. Έτσι έψαξε τον επόμενο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Μετά, λοιπόν, από επαφές με μερικές ομάδες, από Ελλάδα αλλά και εξωτερικό, τελικά έκρινε πως η πρόταση του ΟΦΗ ήταν η πιο συμφέρουσα δεδομένου πως και παιχνίδια αναμένεται να πάρει στα πόδια του, αλλά και του προσφέρει μια μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως θα βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα. Έτσι μετά τις επαφές που διήρκεσαν μερικές μέρες, οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και την νέα σεζόν ο Ποτουρίδης θα φοράει τα ασπρόμαυρα.

«Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Είχα συνεχή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα με το Νίκο Παπαδόπουλο και με έπεισε για το πλάνο της ομάδας. Στόχος του ΟΦΗ είναι η άνοδος και για αυτό ήρθα. Να έχουμε υγεία και θα πετύχουμε».