ΕΠΣ Έβρου: Μεγάλη μεταγραφή με “Δορού” από την Άνθεια για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Κοντά σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφή που ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιθετική του γραμμή είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που δείχνει πώς θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Έτσι μετά την επιστροφή του Εβρίτη επιθετικού Νίκου Γκαιδατζή, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ενισχύεται με τον μεσοεπιθετικό Γιαννη Δορουγιδένη της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου που θα συνεργαστεί εκ νέου με τον προπονητή του εκεί Μιχάλη Φλώρο.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός που μπορεί να αγωνιζεται σε πολλές θέσεις στο κέντρο αλλά και στην επίθεση, τα  τελευταία 3 χρόνια ήταν στην Ένωση, ενώ τον Ιούνιο στέφθηκε και πρωταθλητής με την ομάδα της αστυνομίας στο φάιναλ φορ που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Ο “Δορου” όπως τον φωνάζουν από μικρό στις ομάδες όπου αγωνίστηκε, κατάγεται από το Τυχερό και ξεκίνησε την καριέρα από την ιστορική Δόξα Τυχερου και κατόπιν με την εισαγωγή του στην Αστυνομία, αγωνίστηκε στον ΑΟ Γλυφάδας. Επιστροφή στον Έβρο φορώντας την φανέλα του Άρδα Καστανέων, ξανά Τυχερό και τα τελευταία 3 χρόνια πρωταγωνιστεί φορώντας τα κιτρινομπλέ της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου.

Φέτος πέτυχε 6 τέρματα στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο, συμμετέχοντας ωστόσο για τρίτη σερί φορά σε έναν τελικό κυπελλου μη μπορώντας να το κατακτήσει. Πλέον στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τις προσθήκες που αναμένονται στην ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, ελπίζει να πάρει την κούπα που του λείπει σε συλλογικό επίπεδο και να βοηθήσει να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή του Έβρου.