Μετακομίζει στην Κύπρο ο Καλμαζίδης με προίκα 500.000 ευρώ και στόχο διάκριση στην Ευρώπη

 

Με ποδοσφαιρικούς όρους είναι μία συνεργασία… αεροδρομίου! Μία πρόσληψη που ταρακουνά τα ήσυχα -αυτήν την περίοδο- νερά του κυπριακού βόλεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal.com.cy» νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ της Ομόνοιας αναλαμβάνει ο Γιάννης Καλμαζίδης! Ο Εβρίτης προπονητής που συνέδεσε τ’ όνομά του με τις τεράστιες επιτυχίες του ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια (τον οδήγησε στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων το 2015 και το 2016, ενώ ήταν στον πάγκο του μέχρι και τον Μάρτιο του 2017) φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πράσινους της Λευκωσίας αναλαμβάνοντας να υλοποιήσει ένα «πρότζεκτ» που όμοιό του δεν έχει ξαναεπιχειρηθεί στην Κύπρο.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος διετέλεσε και προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνει την Ομόνοια με στόχο και επιτυχίες στην Ευρώπη! Οι πληροφορίες του «Goal.com.cy» αναφέρουν ότι το τμήμα βόλεϊ των πρασίνων σε συνεργασία με χορηγούς – επενδυτές είναι έτοιμοι να επενδύσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (ο προϋπολογισμός ενδέχεται να φτάσει τις 500 χιλιάδες ευρώ) για να στελεχώσουν την ομάδα με ποιοτικούς πετοσφαιριστές για να μπορέσει να έχει αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία και ταυτόχρονα να διατηρήσει τα σκήπτρα της στην Κύπρο.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να δημιουργηθεί ένα ρόστερ, στην πλειονότητά του με πολύ καλούς ξένους παίκτες οι οποίοι θα παίζουν στην Ευρώπη, αλλά και με πολύ καλούς Κύπριους για το εγχώριο πρωτάθλημα, στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο τρεις ξένοι. Ο πρώην προπονητής της ομάδας βόλεϊ της Ομόνοιας και στυλοβάτης των μεγάλων επιτυχιών της τα τελευταία χρόνια, Σάββας Σάββα, ενημερώθηκε ότι διακόπτεται η συνεργασία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here