50 χρόνια ΑΟΞ, 50 υποψήφιοι αλλά μόνο μία «ΧΡΥΣΗ» ΕΝΔΕΚΑΔΑ! Ψηφίστε στο ThrakiSportS τους κορυφαίους των κορυφαίων…

 

Μπήκαμε στον Αύγουστο που και επίσημα ο ΑΟΞ θα συμπληρώσει 50 χρόνια ζωής, και το ThrakiSportS στα πλαίσια του εορτασμού αυτών των 50 χρόνων από την ίδρυση της μεγάλης ομάδας της Ξάνθης και γενικότερα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Θράκης, διοργανώνει μια ψηφοφορία μέσα από την οποία θα αναδειχθεί η «χρυσή» ενδεκάδα της ομάδας.

Μέσα, λοιπόν από τις ψήφους σας το ThrakiSportS επιχειρεί να αναδείξει την κορυφαία ενδεκάδα διαχρονικά, την ενδεκάδα με τους λεγόμενους παίκτες – «θρύλους» του ΑΟΞ, τους παίκτες που είτε κάποιος τους πρόλαβε και τους παρακολούθησε στο γήπεδο, είτε όχι αλλά ουδείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία τους και την προσφορά τους στην ομάδα. Βέβαια ο ΑΟΞ κλείνει μισό αιώνα, δηλαδή 50 χρόνια, γιαυτό και εμείς επιλέξαμε συνολικά 50 ποδοσφαιριστές, μετά από μεγάλη έρευνα και προσπάθεια και πάντοτε με τον κίνδυνο να έχουμε άδικα αποκλείσει αρκετούς, ακόμα και μεγάλα ονόματα. Ωστόσο βασανιστήκαμε πολύ πριν καταλήξουμε στις προτεινόμενες υποψηφιότητες.

Για λόγους ευκολίας και για να αδικήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερους ποδοσφαιριστές επιλέξαμε σαν σύστημα όχι το 4-3-3, αλλά το 4-4-2, το οποίο βέβαια είναι λίγο αλλαγμένο από το συνηθισμένο. Θα έχουμε, λοιπόν, δύο πλάγιους μπακ, δύο σέντερ μπακ, δύο μέσους στους υποψηφίους των οποίων κατατάσσονται οι αμυντικοί και οι κεντρικοί μέσοι, δύο μεσοεπιθετικούς, στους υποψηφίους των οποίων κατατάσσονται οι πλάγιοι χαφ και ο επιτελικός μέσος, και δύο κεντρικούς επιθετικούς, τα λεγόμενα «ενιάρια» της ενδεκάδας. Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι λείπει κάποιος που θα έπρεπε να υπάρχει στους υποψηφίους, εννοείται ότι μπορείτε να μας στείλετε τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας στο thrakisports@yahoo.gr ή με μήνυμα στο facebook.

Δείτε παρακάτω τις υποψηφιότητες ανά θέση και επιλέξτε την δική σας κορυφαία ενδεκάδα. Εμείς θα αθροίσουμε τις προτάσεις σας (επιτρέπεται μία ψήφος ανά υπολογιστή για να είναι όσο το δυνατόν πιο έγκυρο το αποτέλεσμα που θα προκύψει) και στο πλαίσιο των αφιερωμάτων που ετοιμάζει το ThrakiSportS για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ θα παρουσιαστεί και η κορυφαία διαχρονικά ενδεκάδα της μεγάλης ομάδας της Ξάνθης…

Ψηφίστε στην παρακάτω ψηφοφορία:

http://gianniskart.polldaddy.com/s/Ψηφίστε-την-θρυλική-ενδεκάδα-του-ΑΟΞ-στα-50-χρόνια-ζωής-του