Η ιδέα παίρνει σάρκα και οστά! Στο τελικό στάδιο το βιβλίο του Μπάμπη Κυρλίδη για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ…

 

Ήταν πριν περίπου τρεις μήνες όταν ο Μπάμπης Κυρλίδης προανήγγειλε την ιδέα του για να εκδοθεί ένα επετειακό βιβλίο για τα 50 χρόνια ζωής του ΑΟΞ και από εκεί και έπειτα, η προσπάθεια αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς ανθρώπους και πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο, ώστε αυτή η ιδέα να πάρει «σάρκα και οστά».

Μια πολύ ωραία και συγκινητική ιδέα φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην υλοποίησή της. Έτσι,  μετά από 3 περίπου μήνες δουλειάς και βοήθεια από φίλους και γνωστούς, ο Μπάμπης Κυρλίδης φέρεται να έχει τελειώσει τη συγγραφή του επετειακού βιβλίου που είχε προαναγγείλει για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ και να ξεκινά την διαδικασία των τελικών  διορθώσεων και φυσικά της εκτύπωσης.

Το βιβλίο καταγράφει γνωστές, αλλά και… άγνωστες ιστορίες από τα 50 χρόνια του ΑΟΞ, ενώ ο Μπάμπης Κυρλίδης, χάρη στο αρχείο του, αλλά και τη βοήθεια των παλαιμάχων του ΑΟΞ έχει καταγράψει αναλυτικά όλους τους παίκτες που πέρασαν για πολύ ή λίγο από την ομάδα της Ξάνθης.

Μάλιστα πλέον έχουμε περάσει από την διαδικασία της συγγραφής στο τελικό στάδιο του σχεδιασμού του βιβλίου, και ο ίδιος ο Μπάμπης κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πέρα από δύο σελίδες του βιβλίου και το εξώφυλλό του (φωτό δίπλα).

Ακόμα δεν ξέρουμε πότε και πόσα αντίτυπα θα αποφασιστεί να εκτυπωθούν, αν και συνήθως τέτοιες εκδόσεις είναι συλλεκτικές και σπάνιες, οπότε όσοι ενδιαφερόμενοι… σπεύσατε, αλλά ξέρουμε πως η παρουσίαση του θα γίνει σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στις φετινές γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, δηλαδή σε περίπου ένα μήνα από τώρα.

Δείτε παρακάτω και δύο ακόμα φωτογραφίες από το βιβλίο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here