Γ’ Εθνική: Αλλάζει ομάδα αλλά όχι και χρώματα ο Χρήστος Πασχαλάκης που επιστρέφει στον Ορφέα!

 

Μετά το περσινό σχετικά σύντομο πέρασμά του από την ομάδα του Ορφέα, αλλά και την αποχώρηση του για λογαριασμό του Άρη Αβάτου, πλέον ο Χρήστος Πασχαλάκης αλλάζει ομάδα, αλλά όχι και χρώματα, αφού επιστρέφει και πάλι στην ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή. 

Ο Χρήστος Πασχαλάκης, αποτελεί παίκτη του Ορφέα και πάλι, αφού το διάστημα που είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή, άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του, αλλά για προσωπικούς λόγους έπρεπε να αποχωρήσει και δεν μπορούσε να συνεχίσει στην Γ’ Εθνική. Από τα μισά, λοιπόν, της περασμένης χρονιάς αποχώρησε από την ομάδα του Ορφέα και τελικά συνέχισε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης, για λογαριασμό του Άρη Αβάτου.

Εκεί έμεινε για το υπόλοιπο της σεζόν και κατέκτησε δύο κούπες, και αυτήν του πρωταθλήματος, αλλά και αυτή του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, όμως τελικά το καλοκαίρι αποχώρησε και δεν άργησε να βρει τη νέα του ομάδα, αφού άμεσα ήρθαν σε επαφή με την ομάδα του Ορφέα, και τελικά οι δυο πλευρές, όπως μας είπαν, πλέον συμφώνησαν και έτσι ο Χρήστος Πασχαλάκης αποτελεί και πάλι μέλος της «οικογένειας» του Ορφέα.