Μετάλλιο για τον Χαρούν Μολλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα XCO της Ναυπάκτου

 

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο πρωταθλητής του Θράκα Ιππέα Χαρούν Μολλά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα XCO που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Ναύπακτο.

Σε έναν δύσκολο και τεχνικό αγώνα όπου συμμετείχαν οι κορυφαίοι αθλητές της ελληνικής ποδηλασίας, ο Χαρούν ολοκλήρωσε με επιτυχία έναν από τους δυσκολότερους στόχους που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν.

«Ο στόχος επετεύχθη με 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας MTB XCO. Σε έναν δύσκολο και τεχνικό αγώνα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο όπου συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής Ποδηλασίας κατάφερα να ολοκληρώσω με επιτυχία σε έναν απο τους δυσκολότερους στόχους μου για το φετινή σεζόν», σχολίασε ο κομοτηναίος πρωταθλητής.

Παράλλλα, ευχαρίστησε τον προπονητή του Γιάννη Ταμουρίδη για το προπονητικό πλάνο και φυσικά την ομάδα του, τον Θράκα Ιππέα, «που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου».

Σε ξεχωριστό αγώνα στη κατηγορία των εφήβων ο Χρήστος Βαλασίδης κατάφερε να πλασαριστεί στη 13η θέση παρόλο που δεν ήταν προετοιμασμένος κατάλληλα λόγω τραυματισμού.

Οι Αθανάσιος Καβουρτσικλής και Γκογκότσης Απόστολος, εκτός της πολύτιμης υποστήριξης που πρόσφεραν στους αθλητές του Θράκα Ιππέα, αγωνίστηκαν στο Elimination.