Παραμένει στον Κεραυνό Πέρνης ο Ξανθιώτης Αλή Μπαρή

 

Μπορεί αυτό το διάστημα να βρίσκεται στην Ολλανδία για λόγους δουλειάς, όμως ο εκ των πρώτων σκόρερ στην ΕΠΣ Καβάλας και αρχηγός του Κεραυνού Πέρνης θα παραμείνει κάτοικος Καβάλας και συγκεκριμένα… Πέρνης και τη νέα σεζόν.

Ο Αλή Μπαρή έδειξε και τη περασμένη σεζόν πως έχει τα προσόντα και την ικανότητα να προσφέρει πολλά στην ομάδα και να κάνει τη διαφορά, ενώ είναι και έχει και τον ηγετικό χαρακτήρα που απαιτεί ο ρόλος του αρχηγού, γιαυτό και ήταν αυτός που στον τελικό της περασμένης σεζόν στην ΕΠΣ Καβάλας σήκωσε το Κύπελλο στον αέρα για λογαριασμό του νικητή Κεραυνού Πέρνης. Τη σεζόν που μας πέρασε κατάφερε να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα 14 φορές, ενώ μοίρασε και αρκετές ασίστ σε συμπαίκτες τους.

Παράλληλα φορούσε και το περιβραχιώνιο του αρχηγού του Κεραυνού, και φαίνεται πως στην ομάδα της Πέρνης πιστεύουν σε αυτόν και γι’αυτό το λόγο οι δυο πλευρές θα πορευθούν και πάλι μαζί. Παλαιότερα ο Ξανθιώτης Αλή Μπαρή, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ολλανδία για δουλειά, όπως μας είπε ο ίδιος, είχε αγωνιστεί για λογαριασμό των Ασπίδας Ξάνθης, Ορφέα Ξάνθης (έχοντας τρεις διαφορετικές θητείες), Καβάλα, αλλά και τα ΤΕΠ της Ξάνθης, ενώ παράλληλα έχει περάσει και από την Καβάλα, τον ΑΟ Χανιά, την Αναγέννηση Σερρών και τον Ιάλυσο Ρόδου.