Δούρειο Ίππο χαρακτήρισε τον Πανόπουλο ο Κούγιας! Άμεση η απάντηση από τον μεγαλομέτοχο του ΑΟΞ…

 

Με δηλώσεις του στο αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης metropolis ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε τον Χρήστο Πανόπουλο Δούρειο Ίππο των μεγάλων της Σούπερ Λίγκας, με τον μεγαλομέτοχο να απαντά άμεσα στις δηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Κάθε πόλη και καημός monsieur Αλέξης».

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Στη Σέντρα» του metropolis για τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος, της στάση της ομάδας του, αλλά και τα προβλήματα της Λίγκας γενικότερα και μεταξύ άλλων δεν ξέχασε να σχολιάσει και πάλι τον Χρήστο Πανόπουλο, λέγοντας πως είναι Δούρειος Ίππος των μεγάλων όλα αυτά τα χρόνια και πως από τις προτάσεις του έως τώρα υλοποιήθηκαν ελάχιστες. Όπως συνηθίζει ο Χρήστος Πανόπουλος, η απάντησή του φυσικά ήταν άμεση και μέσα σε όλα όσα έγραψε απευθυνόμενος στον ιδιοκτήτη της Λάρισας, monsieur Αλέξη Κούγια ανέφερε και «Κάθε πόλη και καημός monsieur Αλέξης», ενώ δεν ξέχασε να του στείλει και… φιλάκια. Ακούστε αναλυτικά το ηχητικό των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια με ένα κλικ ΕΔΩ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας και η απάντηση του Χρήστου Πανόπουλου παρακάτω:

Για τη διαμάχη με τη Nova για τα τηλεοπτικά: «Υπάρχει μια παράνομη ασυνέπεια εκ μέρους της Nova. Δε σέβεται την υπογραφή της και δεν εκτιμάει και αυτά που έκανε η Super League γι’ αυτή. Ότι, δηλαδή, επί προεδρίας Μώραλη της επιστράφηκαν εγγυητικές ύψους 40 εκ. ευρώ, ότι πριν δύο χρόνια υπογράφηκε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2019 και πήρε δάνειο 100 εκ. ευρώ από τις τράπεζες και ότι οι 12 από τις 16 ομάδες της Super League δέχονται και συμμετέχουν στην κεντρική διαχείριση έναντι πινακίου φακής. Οι μικροί εισπράττουν το 23% των χρημάτων του τηλεοπτικού συμβολαίου και οι μεγάλοι το 77%. Κι ενώ μας έχουν στραγγίξει οικονομικά, αφού πρέπει να είμαστε συνεπείς για να πάρουμε την αδειοδότηση μας ζητούν μείωση γνωρίζοντας ότι πολλοί μικροί δεν έχουν καν κεντρικό χορηγό. Μόλις πρόσφατα απέκτησε το πρωτάθλημα κεντρικό χορηγό λόγω της ενέργειας του Ιβάν Σαββίδη, την οποία ευγνωμώνως αντιμετωπίζω. Κι ενώ τα γνωρίζουν όλα αυτά προσπαθούν να μας στραγγαλίσουν οικονομικά σε συνεργασία με τους τέσσερις μεγάλους. Είναι μια απόλυτη παρέα όλοι τους και αποδείχθηκε αυτό και χθες. Ενώ πήραμε μία απόφαση να διεκδικήσουμε όλα τα χρήματα, όταν η συζήτηση έφτασε στην προκήρυξη οι τέσσερις μεγάλοι με συνοιδοπόρους τους Πανόπουλο, Μποροβήλο που πήραν μαζί τους και τον Πλατανιά τορπίλισαν την προσπάθεια των μικρών. Ο Πανόπουλος είναι χρόνια τώρα δούρειος ίππος των μεγάλων και ο Μποροβήλος. Από τα πλάνα του Πανόπουλου το μόνο που έγινε ήταν ο Στράτος πρόεδρος της Λίγκας και ο Σαραϊδάρης μπήκε στην ΚΕΔ. Ούτε το 40% των τηλεοπτικών πήραμε. Παραμείναμε στο 23% και τώρα θέλουν να πέσουμε κι άλλο. Η περικοπή 18% που ζητάει η Nova για τους μικρούς φτάνει στο 25%».

 

Η απάντηση του Χρήστου Πανόπουλου:

Ο κος. Κούγιας είναι μία μεγάλη ιστορία με παρελθόν, με παρόν και του εύχομαι ολόψυχα μεγάλο μέλλον.

Τα πράγματα στη ζωή αυτοπροσδιορίζονται κι όλοι κρινόμεθα καθημερινά από το κοινωνικό σύνολο για τις απόψεις, τις θέσεις και τις AΛΛΑΓΕΣ των θέσεών μας. Αυτό θα γίνει και τώρα.
Κάθε πόλη και καημός monsieur Αλέξης.

P.S.: Η Super League να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά των τελευταίων τριών σημαντικών συνεδριάσεων.
Αυτά θα «βουλώσουν» πολλά στόματα.
Το ΟΦΕΙΛΕΙ απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Φιλάκια Alex.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here