ΕΠΣ Έβρου: Και επίσημα στο δεύτερο “σπίτι” του ο Εβρίτης Κυριάκος Λυμπόπουλος που γίνεται “Φαίακας”

 

Και επίσημα παίκτης του Κρόνου Αργυράδων Κέρκυρας είναι ο Αλεξανδρουπολίτης στόπερ Κυριάκος Λυμπόπουλος που παραμένει στο νησί των Φαιάκων για 9η σερί σεζόν.

Ο Λυμπόπουλος την προηγούμενη εβδομάδα όπως και ο μακρινός του ξάδερφος αλλά “αδερφός” Γιώργο Κυριζάκης νωρίτερα είχαν αποχαιρετήσει την Αναγέννηση Περιβολίου και δυο δυο σαν τους Χιώτες αν και … Εβρίτες συνεχίζουν την καριέρα τους στους ιστορικούς Αργυράδες (θυμηθείτε ΕΔΩ), ένα παραδοσιακό χωριό της Κέρκυρας, αλλά και μια παραδοσιακή δύναμη του τοπικού ποδοσφαίρου της περιοχής.

Ουσιαστικά πρόκειται για επιστροφή του “Λυμπο” όπως τον φωνάζουν στο … σπίτι του, όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος την ομάδα του Κρόνου, αφού αγωνίστηκε εκεί για τέσσερις περιόδους στον Κρόνο, από το 2010 έως το 2014, στα πέτρινα χρόνια του Κρόνου και πρόσφερε πολλά, ιδιαίτερα στην κατάκτηση του τίτλου στην Α΄ΕΠΣΚ τη σεζόν 2012-13.

Ο Λυμπόπουλος είναι γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη και τρίτος ξάδελφος με τον συμπαικτη του πλεον και στον κρόνο μετά την Αναγέννηση Περιβολίου Γιώργο Κυριζάκη και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Θράκης. Έπαιξε στον ιστορικό Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πέρασε από Καππαδοκία και Ποντιακό στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου. Στην Κέρκυρα μετά τον κρόνο, αγωνίστηκε 2 σεζόν στον ΑΟ Κάβος και για άλλα δυο και στο Περιβόλι.

Ο ίδιος μίλησε και στο www.argyrades.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο … σπίτι μου. Στον Κρόνο, την ομάδα που αγαπώ, την πονάω και θέλω να τη βλέπω πάντα ψηλά. Είμαι ευγνώμων και ευχαριστώ τον πρόεδρο Γ. Καραϊσαρλή για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Εύχομαι να είμαι γερός για να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τον ίδιο για την επιλογή του και να βάλω ένα λιθαράκι για την υλοποίηση των στόχων.

Πιστεύω ότι η ομάδα είναι πιο ποιοτική και ανταγωνιστική σε σύγκριση με πέρυσι, αφού δίπλα σε τόσους καταξιωμένους παίκτες προστέθηκαν ο Δ. Κοιλιάρας, εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστής, ο Παπαστεργίου που φέτος θα είναι από την αρχή, ο Κυριζάκης, αλλά και άλλοι που ανεβάζουν το επίπεδο. Όμως για να φτάσουμε στον υψηλότερο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος χρειάζεται πολλή δουλειά, σύνεση και υπομονή. Τίποτα δεν είναι εύκολο!»

Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου: Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Κυριάκο Λυμπόπουλο. Ο Κυριάκος επιστρέφει στην ομάδα μας, αφού για τέσσερα χρόνια, από το 2010 έως το 2014 είχε μεγάλη προσφορά στις επιτυχίες της. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 21 Ιουλίου 2017
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Καραϊσαρλής