Παραμένει Κέρκυρα με στόχους πρωταθλητισμού το Εβρίτικο δίδυμο των Λυμπόπουλου και Κυριζάκη!

 

Ο Κυριάκος Λυμπόπουλος έφερε τον κολλητό του πέρυσι Γιώργο Κυριζάκη στο Περιβόλι και στην Αναγέννηση στην ΕΠΣ Κέρκυρας από την Αλεξανδρούπολη και φαίνεται ότι τον παίρνει μαζί του και στην νέα του ομάδα που έχει στόχους πρωταθλητισμού.

Για την ακρίβεια μάλλον ο 23χρονος πρωην πλάγιος επιθετικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολη και της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου, Κυριζάκης που σάρωσε τον πρώτο χρόνο στην Κέρκυρα με τα χρώματα της Αναγέννησης Περιβολίου ως δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 17 γκολ (22 συνολικά με το κύπελλο, πίσω από τον «αρχικανονιέρη»  Βαγγέλη Τσεβανέδη, της νταμπλούχου ΑΕ Λευκίμμης ο οποίος έβαλε 30 γκόλ) τον παίρνει στον Κρόνο Αργυράδων ομάδα όπου ο Λυμπόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στο νησί των Φαιάκων.

Συγκεκριμένα ο 28χρονος Αλεξανδρουπολίτης αμυντικός Λυμπόπουλος και αστυνομικός στο επάγγελμα αγωνίστηκε 4 χρόνια στον Κρόνο Αργυράδων, 2 χρόνια στον ΑΟ Καβου, 2 χρόνια στην Αναγέννηση Περιβολίου, ενώ στον Έβρο φόρεσε τις φανέλες των ακαδημιών της ΠΑΕ Θράκης, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, της Καππαδοκίας και του Ποντιακού.

Μάλιστα οι δυο Εβρίτες θα έχουν συμπαίκτη τον Δημήτρη Κοιλιάρα που επί σειρά ετών αγωνιζόταν σε ομάδες της Superleague (Εργοτέλης , Πανιώνιος, Λεβαδειακός) έχοντας στόχο την κατάκτηση του ντάμπλ στην Κέρκυρα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Μάλιστα ο Λυμπόπουλος αποχαιρέτησε την Τετάρτη μέσω διαδικτύου την Αναγέννηση Περιβολίου: Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ και εγώ που μου δώσατε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την μεγάλη ομάδα του Κερκυραικού ποδοσφαίρου!!! Ευχαριστώ επίσης για την εμπιστοσύνη σας να αναλάβω τις τύχες της παιδικής ομάδας που είναι ενα πολύ ευαίσθητο κομμάτι!!! Για άλλη μια φορά με τιμάτε με την ανακοίνωση αυτή!!! Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα από καρδιάς!!!

Την ομάδα αποχαιρέτησε στο διαδίκτυο και ο Κυριζάκης: Με την σειρά μου και εγώ ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω την ομάδα οικογενεια Α.Π.Σ Αναγεννηση Περιβολιου και την Διοικηση Γιωργου Ναου και Βασιλη Κουλουρη για αυτα που εζησα αυτους τους 9 μηνες που μου προσφεραν οτι περισσοτερο μπορουσαν … Ευχομαι οτι καλυτερο στον συλλογο αυτον που οι ανθρωποι του δουλευουν με μερακι γιαυτο που αγαπανε … Το μεγαλυτερο ευχαριστω ομως θελω να το πω στην πραγματικη μου οικογενεια … Στους συμπαικτες μου και ειδικα σε 3-4 ατομα που ξερουν ποιοι ειναι και δεν χρειαζεται να αναφερθω ονομαστικα !!! Ευχομαι ολοψυχα καθε επιτυχια στην ομαδα την νεα χρονια και το μονο που εχω να πω ειναι … Εις το επανιδείν…

Η ανακοίνωση του Κρόνου για τον Κυριζάκη: Το ΔΣ του Κρόνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη του φετινή μεταγραφή, το Γιώργο Κυριζάκη. Ο Γ. Κυριζάκης πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αναγέννησης Περιβολίου πετυχαίνοντας 22 γκολ, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την παραμονή της ομάδας στην Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Κρόνου και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.