ΕΠΣ Ξάνθης: Από την Βιστωνίδα ο νέος προπονητής του Ερμή Μάνδρας

 

Ο Ερμής Μάνδρας τη σεζόν που μας πέρασε συμμετείχε στην Α2 Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, και δεδομένου πως τερμάτισε 3ος συμμετέχοντας στα πλεϊ οφ ανόδου και της αναδιάρθρωσης που γίνεται φέτος, πήρε την προαγωγή και τη νέα χρονιά θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και πλέον ανακοίνωσε και τον καετάνιο της τη νέα σεζόν.

Έτσι στην ομάδα της Μάνδρας, μετά την απομάκρυνση του παλιού κόουτς της ομάδας Γιάννη Γιοβανούδη, λόγω ενός προβλήματος υγείας που δεν του επιτρέπει το επόμενο διάστημα την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, βρήκαν άμεσα τον νέο προπονητή.

Αυτός είναι ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, που ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα ως ο νέος κόουτς του Ερμή, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να ελπίζουν σε μια καλή σεζόν. Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης έρχεται στην ομάδα του Ερμή με πολλές ελπίδες για μια καλή σεζόν, προερχόμενος την τελευταία σεζόν από τις ακαδημίες της Βιστωνίδας.

Η διοίκηση της ομάδας στα πλαίσια του σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν, προχωράει σε ταχύτατους ρυθμούς την οργάνωση της, και τις επόμενες ημέρες περιμένουμε εκτός από τις πρώτες ανανεώσεις παικτών και μεταγραφές, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να έχει μια επιτυχημένη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή:

Ο ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΊΕΣ ΤΗΣ ΒΙΣΤΩΝΊΔΑΣ..ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΊΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ!