ΕΠΣ Έβρου: Όλη η 90χρονη ιστορία του Ορέστη Ορεστιάδας σε ένα βιβλίο

 

Σχεδόν στο τέλος της έφτασε μια απίστευτη προσπάθεια πολλών ετών, αφού λεπτομέρειες απομένουν για την έκδοση ενός βιβλίου που περιέχει όλη την ιστορία του Ορέστη Ορεστιάδας, στα 90 χρόνια ζωής του, με τον σύλλογο να εκδίδει και σχετική ανακοίνωση.

Μετά από δουλειά και κόπους πολλών ετών, οι Νικόλαος Κούκλατζης κι Χρήστος Χρηστούδης πλέον μετρούν αντίστροφα για να δουν και να αγγίξουν, πλέον την δουλειά τους, με την εκτύπωση του βιβλίου που περιέχει όλη την ιστορία της ομάδας τους, του Ορέστη Ορεστιάδας. Μάλιστα και ο ίδιος ο σύλλογος της Ορεστιάδας, με αφορμή το γεγονός πως πλέον το βιβλίο έχει αποσταλεί στον εκδότη, εξέδωσε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση, των δύο ανθρώπων που αφιέρωσαν το χρόνο τους για να γραφεί αυτό, και μέσω αυτής ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλλαν με το δικό τους τρόπο σε αυτή τη προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε στα χέρια μας το λεύκωμα της ιστορίας του Μ.Γ.Σ. ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. Μία δουλειά πολλών ετών από τους κ.κ. Κούκλατζη Νικόλαο και Χρηστούδη Χρήστο, βρίσκεται πλέον στα χέρια του εκδότη κ. Τσιπτσέ Ηλία της κορυφαίας εταιρίας αθλητικών βιβλίων sportbook.gr, για την τελική επεξεργασία.
Φωτογραφίες , στατιστικά στοιχεία, πρώτοι σκόρερς, γκολ, συμμμετοχές, πρόεδροι, προπονητές 90 ετών ιστορίας, όλα σε ένα εγχειρίδιο.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους συνοδοιπόρους μας.
Πρώτον, τον ΔΗΜΑΡΧΟ της πόλης μας κ. ΜΑΥΡΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ για τη συνεχή συμπαράστασή του προς την ολοκλήρωση του οράματός μας.
Δεύτερον, το Δ.Σ. της ομάδας μας για την άδεια να ασχοληθούμε, συγκεντρώσουμε και να εκδώσουμε εν τέλει το λεύκωμα.
Τρίτον, την επιτροπή των <<90 χρόνων ΟΡΕΣΤΗΣ>>.
Τέταρτον, τον εκδότη κ. Τσιπτσέ Ηλία της κορυφαίας εταιρίας αθλητικών βιβλίων sportbook.gr, για τις ατελείωτες ώρες εργασίας.
Πέμπτον, όλους τους παίκτες που μάτωσαν, ίδρωσαν και πόνεσαν τη φανέλα του “Ορέστη” μας και ανέδειξαν ποδοσφαιρικά την ακριτική περιοχή μας.
Και τέλος τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας που πάντα αποτελούσε τον 12ο παίκτη της.
Εννοείται ότι όλη αυτή η προσπάθεια έγινε αφιλοκερδώς, με μόνο γνώμονα την άδολη αγάπη μας για το σωματείο που λέγεται: Μ.Γ.Σ. ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Με τιμή
Κούκλατζης Νικόλαος – Χρηστούδης Χρήστος»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here