ΕΠΣ Έβρου: Η «παλιοπαρέα» του Εθνικού αυξάνεται στην Δραγάνα! Και ο Νεκτάριος Κελεσίδης στον Ιπποκράτη

 

Μετά από ένα χρόνο ξανασμίγουν όχι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά στην Δραγάνα και στον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης ο προπονητής Βασίλης Τσιομλεκίδης και ο γνωστός γυμναστής Νεκτάριος Κελεσίδης.

Ο Κελεσίδης θα αναλάβει το πόστο του γυμναστή τερματοφυλάκων, ενώ όπως και ο νέος γυμναστής της ομάδας Αντώνης Τσικάκης (θυμηθείτε ΕΔΩ), είχε συνεργαστεί με τον Τσιομλεκίδη ένα μικρό διάστημα πέρυσι και στο παρελθόν στον Εθνικό αλλά και στον Έβρου Σουφλίου, ομάδες που ο Κελεσίδης είχε κοουτσάρει για μικρό διάστημα ως πρώτος προπονητής, έχοντας αναλάβει και εκεί τα καθήκοντα του γυμναστή και του γυμναστή τερματοφυλάκων.

Ο Νεκτάριος Κελεσίδης είναι πατέρας του πρωταθλητή του ΟΕΓΑ Γιώργου Κελεσίδη πανελληνιονίκη στους παίδες και αθλητή της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής και από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής γυμναστικής αυτήν την περίοδο.

Ο Ημαθιώτης Κελεσίδης ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τους μικρούς της Βέροιας, αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες της Βέροιας, συνεχίζοντας με την ομάδα της Δόξας Μακροχωρίου στην Δ΄Εθνική και στο Α’ τοπικό, ενώ εργάστηκε ως βοηθός προπονητής με την ομάδα της Δόξας Μακροχωρίου στη Δ΄Εθνική, στην Νέα Νικομήδεια ως προπονητής  στο Β΄τοπικό Ημαθίας.

Ακόμη υπήρξε βοηθός στις ομάδες της Νάουσας (Β΄Εθνική), του Αετού Σκύδρας (Γ’ Εθνική),  στην Βέροια για δυο μήνες στην Α’ Εθνική, στην ΠΑΕ Θράκη σε Γ’ και Δ’ Εθνική και στον ιστορικό Ορφέα Αλεξανδρούπολης (Γ΄Εθνική). Καθήκοντα δεύτερου τεχνικού είχε επίσης σε Νίκη Σαμοθράκης (Α’ τοπικό) και Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρου Σουφλίου

Επιπλέον υπήρξε βοηθός και υπηρεσιακός προπονητής της Χιλής στη Δ Εθνική, όπως και στην Καππαδοκία (Α΄τοπικό) καθώς και στις Ακαδημίες προπονητής τερματοφυλάκων του Έβρου Σουφλίου σε Γ’ και Δ’ Εθνική και στον Εθνικό στο ίδιο πόστο.  Τέλος, ο Νεκτάριος Κελεσίδης είναι ο ιθύνων νους του ΑΟΕΓΑ, του αθλητικού ομίλου ενόργανης γυμναστικής της Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και τις πρώτες προσθήκες ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του Ιπποκράτη.