Το απόκομμα της εφημερίδας με το πρωτότυπο δημοσίευμα για την κρούση Γιαλιά για τον ΑΟΞ

 

Βασικό θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το δημοσίευμα για την φερόμενη κρούση του πρώην μεγαλομετόχου των Τρικάλων Χρήστου Γιαλιά προς τον νυν μεγαλομέτοχο της Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας.

Το γεγονός ότι συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης της Ξάνθης και ευρύτερα της Θράκης δεν έχουν καν σπεύσει να αναπαράξουν την είδηση δημιουργεί επιπρόσθετα ερωτηματικά και απορίες, ειδικά με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο κείμενο υπογράφει ο Κώστας Πλιάτσικας που έχει καλές άκρες στην ομάδα της Ξάνθης και έχει αποκαλύψει στο παρελθόν αρκετά θέματα που έχουν επιβεβαιωθεί.

Το θέμα αναδείχθηκε στο διαδίκτυο το μεσημέρι της Δευτέρας επειδή ο Πλιάτσικας το ανέβασε στο marca-sl αλλά όπως αναφέρθηκε και σε αυτό αλλά και στην αναδημοσίευση του ThrakiSportS, το πρωτότυπο ρεπορτάζ φιλοξενήθηκε στην σαββατιάτικη έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας Forza, που ασχολείται κυρίως με θέματα του ΠΑΟΚ. Το ThrakiSportS αναζήτησε το πρωτότυπο κείμενο και σας το παρουσιάζει…