ΕΠΣ Έβρου: Με τεχνικό δίδυμο τη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία η ΠΑΕ Νίψας

 

Σε μια μεταγραφή… έκπληξη, που αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας, προχώρησε η ΠΑΕ Νίψας, αφού ανακοίνωσε πως τη νέα σεζόν θα πορευθεί με το δοκιμασμένο και άκρως επιτυχημένο τεχνικό δίδυμο των Αποστολίδη και Αλεξόπουλου.

Ο Κώστας Αλεξόπουλος μετά την παρουσία του για τον τελευταίο ένα χρόνο στη θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, και την αποχώρηση του πλέον, θα ενταχθεί στο τεχνικό τιμ της ΠΑΕ Νίψας, ως άμεσος συνεργάτης και στην ουσία έχοντας ρόλο αντίστοιχο με του προπονητή, του νυν κόουτς της ομάδας Δημήτρη Αποστολίδη. Μάλιστα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας, το δίδυμο αυτό ξαναενώνεται μετά από δύο χρόνια και ελπίζουν σε μια επιτυχημένη πορεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ, ΞΑΝΑΕΝΩΝΕΤΑΙ…….. Μετα απο 2 χρονια ξεχωριστης πορειας,ο Δημητρης Αποστολιδης και ο Κωνσταντινος Αλεξοπουλος ξαναενωνουν τις δυναμεις τους με σκοπο μιας πετυχημενης πορειας στην Α κατηγορια Εβρου της ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ..Προπονητης της ομαδας παραμενει ο νυν τεχνικος Δημητρης Αποστολιδης εχοντας πραξει εξαιρετικη δουλεια και αποτελεσμα την προηγουμενη χρονια και εχοντας πλεον ως συνεργατη και συμμαχο σ’αυτη του την προσπαθεια τον Κωνσταντινο Αλεξοπουλο..Ο ρολος του Κωνσταντινου Αλεξοπουλου θα ειναι περισσοτερο οργανωτικος(μεταγραφες,προετοιμασια,συνδετικος κρικος διοικησης και παιχτων)..Μετα το περσινο περασμα του ως τεχνικος διευθυντης ακαδημιων του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ,και αποκτωντας την αναλογη εμπειρια μπορει να ανταπεξελθει και να βοηθησει με τις γνωσεις και τις ικανοτητες του σ’αυτον τον ρολο και την ομαδα της ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ..Η επανενωση αυτων των 2 ταλαντουχων προπονητων σιγουρα δημιουργει προσδοκιες και ονειρα στη διοικηση και τους φιλαθλους της ομαδας για μια πετυχημενη πορεια. ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!»