ΕΠΣ Θράκης: Το ξεχωριστό αντίο και οι ευχαριστίες του Ερνέστο των γηπέδων της Ροδόπης

 

Ο Ερνέστο Λυμπέρης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ροδόπης, ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του στην Κομοτηνή και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη του, στην Αμαλιάδα.

Μετά από αρκετά χρόνια στην πόλη της Κομοτηνής, όπου και σπούδαζε, ο Ερνέστο Λυμπέρης πλέον τελείωσε τις σπουδές του και αφήνει πίσω του την πόλη της Κομοτηνής. Εκτός από την πόλη, όμως αφήνει και μερικές πολύ σημαντικές αναμνήσεις και ανθρώπους που γνώρισε. Φρόντισε λοιπόν με μια επιστολή του να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του τα τελευταία χρόνια και εν συνεχεία να τους αποχαιρετήσει με τις καλύτερες ευχές.

Ο νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός αποχαιρετώντας την πόλη που αγάπησε και δέθηκε έστειλε την εξής επιστολή:

«Δυστυχώς όπως για όλους τους φοιτητές, έτσι και για μένα έφτασε το τέλος της φοιτητικής μου ζωής στην πόλη της Κομοτηνής.Ένα τέλος που αφήνει πίσω ανθρώπους που αγάπησα και που αγαπήθηκα,που με πίστεψαν με στήριξαν και προσπάθησα να τους βγάλω ασπροπρόσωπους.Θα ήθελα πρώτα απ όλα να ευχαριστήσω τον ΚΥΡΙΟ Θοδωρή Ζέκο που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω την “προπονητική μου καριέρα” στην ακαδημία του Παο Κοσμίου.Στη συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΚΥΡΙΑ Τασούλα Ανέστη,τους ΚΥΡΙΟΥΣ Σίμο Αντώνιου,Νέτζο,Στέφανο Φλώρο,Δημήτρη Θεοδωριδη, Γιώργο Κασσιτερίδη και Γιάννη Πουρλιάκα για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην ομάδα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων.Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον ΚΥΡΙΟ Πέτρο Δεληγκιόζη που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω αυτό που αγαπάω σε ανδρικό επίπεδο με την ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής.Μια ομάδα την οποία έστω και στον έναν χρόνο την αγάπησα και της εύχομαι τα καλύτερα,όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά σε όλα τα τμήματα της. Φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τα παιδιά μου,που δεν είναι άλλοι απ τους ποδοσφαιριστές μου.Τους ευχαριστώ για την υπομονή,την αφοσίωση,τη μαγκιά και τη δύναμη που έδειξαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς ώστε να ολοκληρωθεί μια πλήρως επιτυχημένη χρόνια και να τους ευχηθώ τα καλύτερα σε ότι και αν κάνουν στη ζωή τους. Παο Κόσμιο,Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και ΑΕ Κομοτηνής,τρείς ομάδες που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου πλέον και σας ευχαριστώ για όλα! Ερνέστο Λυμπέρης».