Πυρ ομαδόν (και) από Φυσέκη, Μκρτσιάν και άλλους κατά Λαμπάκη για την απαγόρευση στον Σταθάκη να προπονηθεί στο «Φώτης Κοσμάς»

 

Φαίνεται ότι η ανάρτηση του Σταύρου Σταθάκη, με την οποία διαμαρτυρήθηκε δημόσια κατά του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη επειδή όταν θέλησε να τρέξει μέσα στο δημοτικό γήπεδο, κλήθηκε η αστυνομία για να τον πετάξουν έξω από αυτό, συσπειρώνει και άλλον ποδοσφαιρικό κόσμο της πόλης.

Ο ίδιος ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και νυν του Κισσαμικού δήλωσε οργισμένος με όσα συνέβησαν και προχώρησε σε δημόσια καταγγελία. Πρώην συμπαίκτες του αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαιρικού χώρου υπερθεμάτισαν στα σχόλιά τους.

«Αδερφε καθε καλοκαιρι γινεται αυτο! Τι να πει κανεις..!!», σχολίασε ο Ανδρέας Μκρτσιαν και ο Γιάννης Φυσέκης με αρκετή δόση ειρωνείας πρόσθεσε: «Δε θελει αλλες επιτυχίες στον αθλητισμό η πολη. Τοσα χρονια champions league ».

Ο Μάκης Καραπατσιάς από την πλευρά του ανέσυρε ένα αντίστοιχο σχόλιο που είχε κάνει δυο χρόνια πριν (δεξιά φωτο) και προσκάλεσε τον Σταύρο Σταθάκη να πάνε πλέον μαζί να τρέξουν και ας φέρουν και τον… Στρατό για να τους πετάξει έξω.

«Αφού δεν σε βάλαν να το ποτίσεις κιόλας, πάλι καλά», σχολίασε επίσης με αρκετή δόση ειρωνείας ο Χρήστος Δούπας ενώ ο Σίμος Θάνος πρόσθεσε: «Εκτός ότι δεν είμαστε ικανοί να κρατήσουμε μια ομάδα σε υψηλό επίπεδο, δεν μπορούμε να στοχεύουμε και στον αθλητισμό γενικότερα σε αυτή την πόλη! Καλά κάνεις και το θίγεις το θέμα γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι απλά να το παίζουν καπετάνιοι!».

Φαίνεται ότι με αφορμή το περιστατικό που ανέδειξε ο Σταύρος Σταθάκης ξεσηκώνεται ένα ευρύτερο κύμα διαμαρτυριών από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου της Αλεξανδρούπολης εναντίον της δημοτικής αρχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταθάκης πήγε στο Δημοτικό στάδιο Φώτης Κοσμάς για να τρέξει. Εκεί όμως τον περίμενε μια δυσσάρεστη έκπληξη, αφού όχι μόνο δεν του επέτρεψαν να τρέξει στο γήπεδο, αλλά κλήθηκε και η αστυνομία, ώστε να τον… βγάλει εντελώς από το χώρο του γηπέδου! Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση προς τον Δήμαρχο της πόλης Ευάγγελο Λαμπάκη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ