Γ’ Εθνική: Ενεργοποίησε και βουλγαρική βόμβα η ΑΕ Διδυμοτείχου που φέρνει στον Έβρο (και) τον Σουλεϊμάνογλου

 

Δεύτερη σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε λίγο πριν το κλείσιμο της Δευτέρας η ΑΕ Διδυμοτείχου, που λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση της συμφωνίας με τον Κάρεν Αβογιάν, ανακοίνωσε και δεύτερο παίκτη.

Ο λόγος για τον Γιλμάζ Σουλεϊμάνογλου, ποδοσφαιριστή από την Βουλγαρία, τον οποίο γνωρίζει προσωπικά ο νέος προπονητής της ΑΕΔ Κρίστο Τελκίνσκι και ζήτησε την απόκτησή του από την διοίκηση, όπερ και εγένετο.

Ο Σουλεϊμάνογλου δοκιμάστηκε από ομάδα της Α’ Εθνικής της χώρας του και παρόλο που είχε πρόταση από σύλλογο της Β’ Εθνικής, προτίμησε να έρθει στην Γ’ Εθνική της Ελλάδας και την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών Έβρου έχει ως εξής:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του 23χρονου Βούλγαρου μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή Γιλμάζ Σουλειμανογλου. Ο Σουλεϊμάνογλου που αγωνιζόταν στην Μαρίτσα Πλόβντιβ (Φιλιπουπολης) Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπότεφ Φιλιππούπολης και τα τελευταία τρία χρόνια έπαιξε με την Μαρίτσα σε Β’ και Γ’ εθνική της χώρας του. Θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος και πριν λίγες μέρες δοκιμαζόταν σε ομάδα Α΄εθνικής της Σόφιας. Αν και είχε πρόταση από σύλλογο Β’ εθνικής της Βουλγαρίας, η παρουσία του κ.Τελκίνσκι στον πάγκο, με τον οποίο γνωρίζονται μια και είναι από την ίδια πόλη, έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας μας.