ΕΠΣ Έβρου: Τέλος από τον Ιπποκράτη ο Κώστας Βουρδόγλου

 

Εξελίξεις έχουμε στον πάγκο του Ιπποκράτη αφού ο προπονητής της ομάδας Κώστας Βουρδόγλου δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο πρωην προπονητής της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική, μετά από συνάντηση του με την διοίκηση συμφώνησε να μην συνεχίσει στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Θυμίζουμε ο Ιπποκράτης με ένα νεανικο ρόστερ τερμάτισε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Πλέον στον Ιπποκράτη μιλάνε με γνωστό προπονητή στον Έβρο, αλλά και ο Κώστας Βουρδόγλου χωρίς βιασύνη το σκέφτεται εαν θα επιστρέψει άμεσα στα γήπεδα, αφού ακόμα αρκετές ομάδες δεν έχουν ακόμα προπονητές στους πάγκους τους, ωστόσο λόγο εργασίας κάτι τέτοιο είναι μάλλον δύσκολο.

Μάλιστα με δηλώσεις του στο ThrakiSportS και στον Χρήστο Παπακώστα ανέφερε ότι λόγω εργασίας που απαιτεί συνεχή ταξίδια ήταν αδύνατο να παραμείνω στο πάγκο της ομάδας. Προς το παρόν πιθανότατα θα ξεκουραστώ από τα γήπεδα, αν και ποτέ μη λες ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την τιμή που του έκανε να καθίσω στον πάγκο του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης και την συνεργασία με την ομάδα και της εύχομαι πάντα επιτυχίες. Εις το επανιδείν…