Ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη συμμετοχή αθλητή του στο Ευρωπαϊκό τρίαθλου

 

Με επιτυχία συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τρίαθλου sprint, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο αθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ψαρόπουλος, καταλαμβάνοντας τελικά και την 7η θέση.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 24-25 Ιουνίου, ο αθλητής του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ψαρόπουλος συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τρίαθλου sprint που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Μάλιστα ο Γιάννης Ψαρόπουλος τα πήγε αρκετά καλά και κατάφερε στην κατηγορία 55-59 ετών να ολοκληρώσει τον αγώνα καταλαμβάνοντας την 7η θέση, γεγονός για το οποίο ο Εθνικός εξέδωσε και ανακοίνωση.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Dusseldorf της Γερμανίας πραγματοποιήθηκε το ευρωπαικό πρωτάθλημα τριάθλου Sprint!! Στον αγώνα αυτόν στο κέντρο της Ευρώπης, Ο αθλητής της Running Team του Εθνικού, Γιαννης Ψαρόπουλος συμμετείχε με επιτυχία στον αγώνα καταλαμβάνοντας την 7η θέση στην κατηγορία 55-59!!

Μας αρέσει η Ελληνική σημαία να υπάρχει στα αποτελέσματα μεγάλων αγώνων, μας αρέσει τα παιδιά μας να αγωνίζονται σε ευρωπαικά και παγκόσμια πρωταθλήματαηλικιακών κατηγοριών με φόρμες γαλανόλευκες,γιατί έτσι θα διαδώσουμε το τρίαθλο και τον αθλητισμό!!

Ελπίζουμε ότι ο αθλητισμός και ειδικά το τρίαθλο να έχει μεγαλύτερη απήχηση στα παιδιά μας γιατί αυτό θα τους δώσει το δικαίωμα να γίνουν καλύτεροι αθλητές και καλύτεροι άνθρωποι!!»