ΕΠΣ Έβρου: Με τον Τάκη Λαμπίδη στον πάγκο και τη νέα χρονιά η Θράκη Φερών

 

Τον Τριαντάφυλλο Λαμπίδη θα έχει στην άκρη του πάγκου και την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018 η ιστορική Θράκη Φερών.

Η διοίκηση του συλλόγου έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από το έργο του, χάρη στο οποίο η ομάδα αναδείχθηκε 4η στην βαθμολογία του πρωταθλήματος πίσω από τους τρεις διεκδικητές του τίτλου ΑΕ Διδυμοτείχου, Ορέστη Ορεστιάδας και Ένωση Άνθειας Αριστεινου.

Ο Τάκης Λαμπίδης κατάγεται από την Πτελιά, στον Βόρειο Έβρο, ωστόσο γεννήθηκε από μετανάστες γονείς στην Στουτγκάρδη και μεγάλωσε στα ξένα, μέχρι που τον ανακάλυψε ο Άρι Χάαν και τον έστειλε στην μεγάλη ομάδα του ΟΦΗ.

Για δυο χρόνια αγωνίστηκε με τους Κρητικούς στην Α’ Εθνική και στη συνέχεια της καριέρας του πέρασε και από άλλες κρητικές ομάδες όπως ο Εργοτέλης, ο Αρσαλένιος, ο Ηρόδοτος, μένοντας για άλλα πέντε χρόνια στην Κρήτη.

Στην συνέχεια ήρθε στην ΠΑΕ Θράκης επιστρέφοντας για πρώτη φορά στα πάτρια εδάφη, όπου και παρέμεινε κάνοντας τα πρώτα του προπονητικά βήματα όταν εγκατέλειψε την ενεργό δράση.Η παρουσία του εγγυάται μια εξίσου καλή πορεία της Θράκης Φερών και τη νέα σεζόν, εκτιμούν οι ιθύνοντες του συλλόγου.