Ελληνοτουρκική συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη για το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου

 

Γεύμα εργασίας με τον Ερντεμ Γκοκτουρκ, υπεύθυνο του αναπτυξιακού τμήματος του γυναικείου ποδοσφαίρου της Νουτνουλου Σπορ Κουλουμπου, είχε ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Θράκης στο πλαίσιο του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Παρόλο που η τουρκική συμμετοχή της Μπεσίκτας είχε αποσυρθεί, ο Ερντέμ Γκοκτουρκ ήρθε νωρίς το πρωί της 16ης Ιουνίου 2017 και το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δημήτρη Μερκούρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλήμα. Ο Ερντέμ Γκοκτουρκ μετέφερε μήνυμα του προπονητή της Μπεσίκτας και συνολικά το ενδιαφέρον των τουρκικών ομάδων για το βαλκανικό πρωτάθλημα, και στην συνέχεια συζητήθηκαν θέματα με κοινό στόχο –  ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ο τούρκος παράγοντας ζήτησε τη συνεργασία του Αθλητικού Ομίλου Θράκης στο προγραμματισμένο διεθνές τουρνουά υποδομών που θα πραγματοποιηθεί το 2018 στην Κωνσταντινούπολη. Ο Πρόεδρος του Ομίλου αποδέχθηκε την πρόσκληση, ανάφερε ότι θα είναι σε άμεση επικοινωνία με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και την συμμετοχή της Μεικτής Θράκης στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here