Το Σάββατο τιμούν το παρελθόν και την Κυριακή αποφασίζουν για το μέλλον τους στον ΑΟ Ορεστιάδας

 

Το πιο κρίσιμο σαββατοκύριακο της φετινής χρονιάς είναι αυτό που έρχεται για τον ΑΟ Ορεστιάδας, έστω και αν βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού και η αγωνιστική δράση είναι περιορισμένη.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί ως γνωστόν ο ετήσιος αγώνας στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά,  που θα φέρει αντιμέτωπη την ομάδα παλαιμάχων του ΑΟ Ορεστιάδας και την μεικτή του υπόλοιπου Έβρου. Θα είναι ένας αγώνας γιορτή για τον αετό του Έβρου, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς αθλητές που ανέδειξε το άθλημα στην Ελλάδα.

Ωστόσο αυτό το Σαββατοκύριακο, εκτός από αναμνήσεων, θα είναι και σημαντικών εξελίξεων για τον ΑΟΟ καθώς έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησης που θα οδηγήσει τους πράσινους στην επόμενη μέρα, που θα βρει την ομάδα στην Α2 Κατηγορία.

Η κρίσιμη γενική συνέλευση έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, αναμένεται να μην υπάρχει απαρτία και η επαναληπτική γενική συνέλευση με όσους είναι παρόντες έχει οριστεί για την Κυριακή στις 11.00 το πρωί στο Νίκος Σαμαράς.

Θα έχει ενδιαφέρον ο απολογισμός της διοίκησης Πρωτοδικείου της επιτροπής σωτηρίας που συνέστησε ο δήμαρχος Μαυρίδης, η οποία αναμένεται να διασταυρώσει τα ξίφη της με την διοίκηση Γκιζάνη από την οποία παρέλαβε τα ηνία της ομάδας. Αλλά το πιο μεγάλο ενδιαφέρον θα είναι στις εκλογές που θα ακολουθήσουν…