Γ’ Εθνική: Πρώτη μεταγραφή για τον Άρη Αβάτου η επιστροφή του Πέτρου Σαρηγιαννίδη

 

Με ανακοίνωσή τους οι ιθύνοντες του Άρη Αβάτου, μετά τις πρώτες 11 ανανεώσεις παικτών, ανακοίνωσαν και την πρώτη μεταγραφή του συλλόγου του Αβάτου, ενόψει της νέας δύσκολης χρονιάς στη Γ’ Εθνική, και αυτή είναι ένας παλιός “γνωστός” της ομάδας.

Συγκεκριμένα, με την ανακοίνωση αυτή ο Άρης γνωστοποίησε στο φίλαθλο κοινό, πως ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης επιστρέφει και πάλι, 2 χρόνια μετά την αποχώρηση του από την ομάδα, στον Άρη Αβάτου. Μια σημαντική ενίσχυση, αφού ο Πέτρος έκανε δύο πολύ καλές σεζόν με την Αναγέννηση, ενώ στη φετινή ψηφοφορία του ThrakiSportS για την καλύτερη ενδεκάδα του φετινού πρωταθλήματος, αναδείχθηκε πρώτος σε επιλογές από κόσμο και προπονητές για την επιθετική γραμμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Επιστρέφει μετά από 2 χρόνια ξανά στην ομάδα μας ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Πέτρος Σαρηγιαννίδης.
Παιδί από τον δήμο μας αγωνιζότανε στην Αναγέννηση Θαλασσιάς με την οποία στα 2 χρόνια που αγωνίστηκε εκεί ήταν από τους συντελεστές της επιτυχημένης πορείας της με την κατάκτηση του κυπέλλου την περίοδο 2015-16.
Ξαναφορά τα κιτρινόμαυρα ο Πέτρος την νέα χρονιά και θα είναι μαζί μας στην οικογένεια της ποδοσφαιρικής μας ομάδος στο ταξίδι της στην Γ Έθνική.
Πέτρο καλωςήρθες στον Άρη Αβάτου».