ΕΠΣ Θράκης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Κοσμίου σε “Σιου”, “Κυπις” και “Λω”!

 

Mια όμορφη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου για 3 παιδιά που αποχαιρετούν την ομάδα και την πόλη της Κομοτηνής αφού ολοκλήρωσαν τα μαθήματά τους στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής.

Ο λόγος για τους Λόρενς Ταμάμη όπως αναφέρθηκε στο άρθρο του ThrakiSportS, Θανάση Αθανασίου και Γιώργο Κυπίρτογλου  ή αλλιώς “Σιου”, “Λώ” και “Κυπις”που αποχωρούν από την ομάδα, και ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΟΚ Στέφανος Ζέκος και Χρήστος Καραγεωργίου τους ευχαρίστησαν μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

 Προς κ.κ. Αθανασίου Αθανάσιο, Κυπίρτογλου Γιώργο, Ταμάμη Λώρενς

Αγαπητοί φίλοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κοσμίου αισθάνεται την ηθική υποχρέωση αλλά και την ανάγκη να σας εκφράσει ομόφωνα και δημόσια τις πιο θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη, συνεχή, πολυετή και συνεπή προσφορά σας προς τον Όμιλό μας, με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 αλλά, δυστυχώς, και με τη λήξη της υπέροχης συνεργασίας μας.

Μαζί περάσαμε και ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές. Όμως η προσωπικότητά σας, η συνέπειά σας, το ήθος σας, η ευσυνειδησία σας, η ευγένειά σας, η αξιοπρέπειά σας, οι αθλητικές σας ικανότητες και όχι μόνο, βοήθησαν πάντα στο να ξεπερνάμε ανώδυνα τις δυσκολίες και να πολλαπλασιάζουμε τις χαρές και τις επιτυχίες. Όλα αυτά τα χρόνια αποτελέσατε παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο για τους νέους αθλητές της ομάδας μας, αλλά και για όλους τους αθλητές του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Κερδίσατε με το σπαθί σας τον σεβασμό και την εκτίμηση συμπαικτών αλλά και αντιπάλων.

Αποχωρείτε ως φίλοι. Θα είστε πάντα στην καρδιά μας και στην σκέψη μας, όχι μόνο ως υπέροχοι αθλητές και άνθρωποι αλλά και σαν δικά μας παιδιά.

Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό, οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής σας καριέρας.

Το Αξίζετε! Το δικαιούστε!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα.

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ζέκος Στέφανος Καραγεωργίου Χρήστος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here