ΕΠΣ Θράκης: Με χαϊλάιτ γκολ του Τσίπη οι Παίδες του 2009 νίκησαν την σημερινή Μεικτή Ερασιτεχνών

 

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι – γιορτή που έλαβε  χώρα στον γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού η σημερινή Μεικτή της ΕΠΣ Θράκης γνώρισε την ήττα από την πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των παίδων το 2009 Μεικτή ΕΠΣ Θράκης.

Το παιχνίδι που διηύθυνε ο Κουμπαράκης με βοηθούς τους Χαρίτση και  Δημητριάδη είχε είχε αρκετό θέαμα, 7 γκολ και χάρισε ωραίες στιγμές στους ελάχιστους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το highlight της βραδιάς, όπως διαβάζουμε στο rodopisports, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Τσίπης (φώτο Περισκόπιο) σε πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος και ξεσήκωσε την κερκίδα αλλά και τους πάγκους των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι σύμφωνα με τον Χάρη Καλφόπουλο και το rodopisports έγινε υπό το βλέμμα του προέδρου της ΕΠΣ Μάνου Γαβριηλίδη ενώ στις κερκίδες βρέθηκαν και προπονητές που πρωταγωνίστησαν φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας. Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 2009 που επανασυστάθηκε για αυτό το ματς με 5-2, δείχνοντας παρά το ότι τα παιδιά έχουν να βρεθούν χρόνια και μπήκαν κατευθείαν στο γήπεδο, έδειξαν ομάδα και παρέμειναν έστω και σε φιλικό παιχνίδι με τον Κώστα Γεμενετζή στον πάγκο αήττητοι.

Τα γκολ πέτυχαν για τους νικητές οι Σιδηρόπουλος, Γιαννατσικίδης, Βιόπουλος, Βοσνιάδης  και Τσίπης ενώ για την σημερινή Μεικτή ΕΠΣ Θράκης με προπονητή τον Σπύρο Κουτσογιάννη και με νεαρά παιδιά στην σύνθεσή της σκόραραν οι Γαλεάδης και Καραθανάσης.

ΜΕΙΚΤΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Στ. Κουτσογιάννης): Τασίδης, Πότσης, Τζιαφάλιας, Μόσχος, Ταμάμης, Φλέγγας, Κυπιρτόγλου, Ερκάν, Αντωνιάδης, Γαλεάδης, Χουσείν Χιλμά, Ντεμιρτσίδης, Κορωνάκης, Καραθανάσης, Αμοιρόπουλος, Αχμέτ Σαμήρ.
ΜΕΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ 2009 ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Κ. Γεμενετζής): Αράπογλου, Ανδρίκου, Πεχλιβανόπουλος, Βοσνακίδης, Κεχαγιάς, Φαρασόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Βιόπουλος, Σιδηρόπουλος, Βοινιάδης, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Τσίπης, Σιδηρόπουλος