Super League: Σενάρια… επιστημονικής φαντασίας με Παράσχο

 

Τα σενάρια για την θέση στον πάγκο της Λαμίας ενόψει Σούπερ Λίγκας συνεχίζονται, και έτσι προέκυψε και το όνομα του τεχνικού Πλατανιά και πρώην της Ξάνθης Γιώργου Παράσχου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «lamiareport.gr«, η ομάδα είναι πολύ κοντά στην συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό, την ώρα που ο Μπάμπης Τεννές οδεύει προς το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Εδώ να σημειωθεί πως τα τρία τελευταία χρόνια ο Παράσχος βρίσκεται στον πάγκο του Πλατανιά. Στην εικοσαετή καριέρα του στους πάγκους, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Ηρακλή, ΟΦΗ, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και Λεβαδειακό.

Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει πάντως από πουθενά βέβαια και μόνο με ευφάνταστα σενάρια μοιάζουν αφού ο ίδιος «χτίζει» τον Πλατανιά της νέας σεζόν, έχοντας ως άμεσο βοηθό του σταθερά τον κομοτηναίο προπονητή πάνο Γκουτσίδη.

Πάντως στην ΠΑΕ Λαμία έχουν ξεκαθαρίσει πολλάκις τον τελευταίο καιρό, πως δεν υπάρχει καμία συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα αφορμά το μέλλον της ομάδας. Αυτό θα συμβεί με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας.

Μέλημά τους είναι μάλιστα, σύμφωνα με τις επίσημες τοποθετήσεις των διοικούντων, η παραμονή τόσο του Μπάμπη Τεννέ, όσο και των περισσότερων παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ.