Κλήθηκαν Κασαμπαλής και Δαλακούρας στην Εθνική Ανδρών και πάνε Ταλίν! Με Εβρίτικη επτάδα η αναχώρηση για Εσθονία…

 

Στο Ταλίν της Εσθονίας θα βρεθεί από το απόγευμα της Τετάρτης η ανανεωμένη στο 2ο τουρνουά του World League Εθνική Ελλάδας, αφού όμως πρώτα γίνουν κάποιες αλλαγές στην σύνθεσή της.

Νέα πρόσωπα θα είναι ο Σταύρος Κασαμπαλής, όπως είχε προαναγγείλει πριν και από το πρώτο τουρνουά στην Ισπανία ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Αρσενιάδης, ωστόσο κλήθηκε εκ νέου και ο Ανέστης Δαλακούρας. Αντιθέτως, δεν θα μετέχουν στην αποστολή οι Τερζής, Στεφάνου ενώ συγκριτικά με το πρώτο τουρνουά θα απουσιάσει και ο Νίκος Ζουπάνι καθώς είναι τραυματίας.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (12:05 μέσω Στοκχόλμης). Ο Κώστας Αρσενιάδης και οι συνεργάτες του Νίκος Μπουτσουρής, Μπάμπης Μυτσκίδης επέλεξαν για το ταξίδι στο Ταλίν τους Παρασκευά Τσέλιο, Δημήτρη Γκαρά, Ανδρέα Ανδρεάδη, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Γιάννη Τακουρίδη, Ανέστη Δαλακούρα, Ανδρέα Φράγκο, Σταύρο Κασαμπαλή, Κώστα Στιβαχτή, Μενέλαο Κοκκινάκη και Σωτήρη Σωτηρίου.

Συνολικά δηλαδή η Εθνική θα ταξιδέψει με ενδεκάδα και από αυτούς οι έξι είναι Εβρίτες – επτά αν προσθέσουμε και τον Μάριο Γκιούρδα που θα συνοδεύει ως τιμ μάνατζερ και αυτήν την αποστολή της Εθνικής.