Στην Αλεξανδρούπολη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η διοργάνωση του Κυπέλλου Μπιτς Χάντμπολ

 

Η Επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ στην συνεδρίαση της ενέκρινε την διοργάνωση επτά τουρνουά στο πλαίσιο του 18ου Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ, τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά σε ένα καλοκαίρι στην ιστορία του θεσμού. Ανάμεσα σε αυτά η Αλεξανδρούπολη, που θα φιλοξενήσει για δεύτερη σερί χρονιά το Κύπελλο Ελλάδος.

Συγκεκριμένα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο Ελλάδος, το 4ο στα χρονικά, θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου, ενω για πρώτη φορά θα διοργανωθεί τουρνουά στο νησί της Πάρου. Επίσης μετά από χρόνια θα διεξαχθεί και στον Αγιόκαμπο της Λάρισας, ενώ φέτος στο καλεντάρι είναι ενταγμένα δύο τουρνουά στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Επίσης η Επιτροπή αποφάσισε την διοργάνωση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικρών Ηλικιών από το επόμενο καλοκαίρι (2018), ενώ φέτος προαιρετικά θα μπορούν να πραγματοποιούνται με ευθύνη των διοργανωτών αναπτυξιακοί αγώνες κατά την διάρκεια των τουρνουά. Όσον αφορά την τελική φάση (Final 4) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι επτά «σταθμοί» του φετινού καλοκαιριού:

2-4 Ιουνίου                 Κάλαμος- Αττική

16-18 Ιουνίου             Αγιόκαμπος- Λάρισα

23-25 Ιουνίου             Παροικία- Πάρος

30 Ιουνίου- 2 Ιουλίου  Λίμνη Βεγορίτιδα- Αμύνταιο

5-9 Ιουλίου (4ο Κύπελλο Ελλάδος) Αλεξανδρούπολη

13-16 Ιουλίου            Κατερινόσκαλα- Πιερία

21-23 Ιουλίου             Σχινιάς- Αττική