Ήττα για τους Εβρίτες αστυνομικούς από την Γαλλία και αποκλεισμός από τα ημιτελικά στη Βάρνα

 

Το απόγευμα της Παρασκευής κέρδισαν την Αυστρία, όμως η νίκη που ήθελαν επί της Γαλλίας το πρωί του Σαββάτου δεν ήρθε και κάπως έτσι η ομάδα βόλει των αστυνομικών της χώρας μας, στην οποία μετέχουν και πέντε Εβρίτες, αποκλείστηκε από τα ημιτελικά και θα παίξει πλέον για τις θέσεις 5-8 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βάρνας.

Το Σάββατο, λοιπόν, η ομάδα τη χώρας μας αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Γαλλίας, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να υποτάξει την αντίπαλη ομάδα και έχασε με 3-0 σετ, κάτι που ουσιαστικά σήμανε και τον αποκλεισμό από την ημιτελική φάση.

Η ομάδα της Ελλάδας έχασε αμαχητί το πρώτο σετ του αγώνα με 25-17, κάτι που ίσως την επηρέασε στην συνέχεια του αγώνα. Βέβαια δεν είχε και την τύχη μαζί της, αφού στο δεύτερο σετ έπαιξε αρκετά καλά, και έχασε στο νήμα με 27-25, αλλά στο τρίτο σετ οι Γάλλοι επιβλήθηκαν και πάλι με 25-20 και τελείωσαν τον αγώνα.

Μετά από αυτή την ήττα και σε συνδυασμό με τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα η ομάδα της Ελλάδας θα παίξει στη συνέχεια του τουρνουά για τις θέσεις 5-8.