Β’ Εθνική: Το «ευχαριστώ» της Ασπίδας Ξάνθης σε ΜΜΕ, διαιτητές και αντιπάλους Καστοριά και Καρδίτσα για την άνοδό τους

 

Μια χρονιά με όμορφες και άσχημες στιγμές έφτασε στο τέλος της για την μπασκετική ομάδα της Ασπίδας, και οι άνθρωποι του συλλόγου εξέδωσαν μια ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν όσους βοήθησαν την ομάδα καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Σύσσωμη η Ασπίδα Ξάνθης, λοιπόν, ευχαριστεί τους ανθρώπους και τους αθλητές όλων των ομάδων που αντιμετώπισαν στο φετινό πρωτάθλημα για την φιλοξενία που τους παρείχαν, ενώ συνεχίζουν ευχαριστώντας και τους διαιτητές. Στέλνουν τα συγχαρητήρια τους στις ομάδες της Καστοριάς και της Καρδίτσας που κέρδισαν την άνοδό τους στην Α2 Κατηγορία, ενώ ευχαριστούν και τα ΜΜΕ.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης: «Τελειώνοντας το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους και τους αθλητές όλων των ομάδων για τη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν καθώς και σε όλους τους διαιτητές που διαιτήτευσαν τους αγώνες μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως κι εμείς με τη σειρά μας, εκπροσωπώντας την ακριτική Θράκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ανταποδώσαμε με τον καλύτερο τρόπο την φιλοξενία, συμβάλλαμε στην οικοδόμηση καλών σχέσεων με όλες τις ομάδες και στην πρόοδο του αθλήματος που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι μας.
Συγχαίρουμε τις ομάδες της Καστοριάς και της Καρδίτσας για τη δίκαιη άνοδό τους στην Α2 Κατηγορία και τους ευχόμαστε καλή πορεία.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα αθλητικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης xanthi-sport.gr, basketblog.gr, basketplus.gr, basketa.gr, infobasket.gr, superbasket.gr, thrakisports.gr και sportsaddict.gr για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση, για την προβολή της ομάδας μας και του μπάσκετ γενικότερα.
Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here